Elektrische straatstofzuigers in harmonie met de omgeving

Wereldwijd hebben overheden en bedrijven steeds meer aandacht voor het milieu, de noodzaak van het verminderen van verontreinigende stoffen om het grondgebied en de levenskwaliteit te beschermen. Op weg naar een schonere toekomst, komen er steeds meer ecologische oplossingen. Zo ook in stadsreiniging. De TSM all electric afvalzuigers met ZERO MILIEU-IMPACT dragen hier hun steentje aan bij.

4 Goede Redenen om uw omgeving te ontdoen van zwerfafval met een elektrische stadszuiger

KOSTENEFFICIËNT

Op de lange termijn is het geen geheim dat de totale kosten van het bezit van een elektrische machine in vergelijking met een conventionele machine op brandstof veel lager is.

MAKKELIJK OM ONDERHOUDEN

De basismechanica van een elektromotor is daarentegen heel eenvoudig en bevat minder dan een dozijn bewegende delen. Hierdoor zijn er minder dingen die onderhoud behoeven en is service eenvoudiger dan bij machines met een verbrandingsmotor. Zonder rekening te houden met het voordeel dat verband houdt met de eliminatie van hydraulische olielekken die in plaats daarvan kenmerkend zijn voor de traditionele benzine- of dieselmotoren. Dit alles komt ten goede aan de elektrische machines waarbij de onderhoudstijd wordt verkort, waardoor het veel eenvoudiger, sneller en goedkoper wordt.

STIL EN SNEL

Straatveegmachines Itala 135, Urban-stofzuigers Aria 240 en Ariamatic 240 uitgerust met het innovatieve FOLLOW ME-systeem zijn gebruiksvriendelijk en er is geen rijbewijs nodig, zodat de machinist zowel 's nachts als in de vroege ochtenduren kan profiteren van het schoonmaken van wegen en stadscentra, zonder klachten over geluidsoverlast.

BETER VOOR HET MILIEU

Wij ontwerpen en produceren elektrische reinigingsvoertuigen met een lage milieu-impact die het leven van hun bestuurders, burgers en toekomstige generaties verbeteren. Geen uitstoot, geen brandstofverbruik en geen afval om de wereld leefbaarder en duurzamer te maken. Onze ecologische oplossingen kunnen worden gebruikt voor de reiniging en het onderhoud van elk type omgeving: historische stedelijke gebieden, parken, resorts, luchthavens, winkelcentra en industriële contexten.

Elektrische Straatstofzuigers zijn ecologische voertuigen voor stadshygiëne die al het afval opzuigen zoals flessen, bladeren, blikjes, sigarettenpeuken, zwerfvuil, uitwerpselen van dieren, enz. Ze zijn uitgerust met een krachtige zuigmotor waarvan het vermogen door de operator kan worden geregeld op basis van de zwaarte van het op te zuigen afval. Op deze manier kan de operator het gewenste zuigvermogen aanpassen aan het op te zuigen afval zodat de werktijd van de batterij maximaal is.

Onze elektrische stadsstofzuigers zijn uitgerust met een krachtig PM10 fijnstoffiltratiesysteem, verticaal geplaatst, om langdurige prestaties en een continue afgifte van schone lucht in de omgeving te garanderen. Het wezenlijke verschil tussen de twee modellen ARIA en ARIAMATIC is de elektrische aandrijving. Terwijl de ARIA 240 straatstofzuiger werkt als de gewone zelfrijdende stofzuiger, waarvan de beweging wordt gecontroleerd door de bestuurder via de voorste stuurdissel, is de ARIAMATIC 240 de eerste straatstofzuiger ter wereld die autonoom kan rijden en daardoor in staat is om de bewegingen van de operator te volgen.

Aria 240

Aria 240

De meest actuele uitdagingen bij het schoonmaken van openbare ruimtes zijn onder meer het verbeteren van het leven van burgers en het aantrekkelijk maken van de stad in de ogen van toeristen, het waarborgen van veiligheid en welzijn met behoud van hulpbronnen en het milieu. Met voortdurende investeringen in onderzoek hebben we besloten om deze uitdagingen aan te gaan door de ARIA 240, de 100% elektrische stofzuiger voor de inzameling van stedelijk en industrieel afval, te bouwen. Veel efficiënter dan traditionele handmatige reinigingsgereedschappen, stelt de ARIA 240 u in staat om alle soorten afval op te zuigen, van sigarettenpeuken en plastic flesjes tot hondenpoep, en hij bereikt zelfs de meest verborgen en moeilijke hoeken
aria 240 super

Aria 240 Super

De Aria 240 Super is uitgerust met een mechanische arm om de zuigbuis te ondersteunen en deze in een rechte lijn te houden wat het opzuigen van grotere items verbeter.Het vuil wordt opgevangen in de 240 liter verrijdbare container. Deze stadsstofzuiger is uitgerust met een krachtig, hoogwaardig filtratiesysteem, verticaal geplaatst, dat zelfs het fijnste stof vasthoudt en alleen schone lucht teruggeeft aan de omgeving. De Aria 240 super is dankzij het stevige frame met 4 wielen ideaal voor het reinigen van niet alleen stedelijke centra waar de vloer regelmatig is, maar ook voor het onderhoud van groene ruimtes zoals parken en tuinen, waar de vloer vaak ongelijk is. Dankzij de 4 wielen kunt u ook in alle veiligheid op en van de stoepen rijden, zonder het risico van kantelen. De Aria 240 is de volledig elektrische en emissievrije stofzuiger waarmee je gegarandeerd bladeren, sigarettenpeuken, uitwerpselen van dieren, blikjes en flessen uit bijvoorbeeld het stadscentrum ophaalt
ariamatic 240

Ariamatic 240

De Ariamatic 240 wordt gedefinieerd als de stedelijke elektrische stofzuiger van de toekomst, als een totaal nieuw concept van gemeentelijke stofzuigers die de manier waarop stedelijke gebieden en historische centra worden schoongemaakt kan veranderen. In feite is de Ariamatic 240 de eerste elektrische straatstofzuiger ter wereld die autonoom kan rijden, uitgerust met het innovatieve TSM Follow-Me-systeem dat de operator herkent en volgt tijdens reinigingsactiviteiten, zowel in stedelijke centra als in industriële contexten. Met deze revolutionaire zuigmachine voor stadsafval kunt u volledig autonoom werken zodat u zich gemakkelijk tussen de obstakels van het stadscentrum kunt verplaatsen. De grote geïnstalleerde batterijen garanderen niet alleen winst voor het milieu omdat er geen koolstofdioxide wordt geproduceerd, maar garanderen ook meer dan 14 uur werkautonomie, met een ongelooflijke zuigcapaciteit om zelfs plastic 2-literflessen op te zuigen.
Ariamatic 240 Super

Ariamatic 240 Super

Dankzij het Follow Me-systeem waarmee hij is uitgerust, herkent de Ariamatic 240 Super-reinigingsrobot de operator en volgt hij zijn bewegingen, zelfs in een drukke stadscontext. De operator kan zich dus concentreren op het opzuigen van het vuil zonder de stofzuiger te hoeven besturen. U kunt op elk moment met een "klik" beslissen om terug te keren naar handmatig rijden alsof het een traditionele elektrische straatstofzuiger is. De Ariamatic 240 Super-versie is, naast het autonoom rijdende systeem, uitgerust met het automatische filterreinigingssysteem, waarmee de bediener een constante inzamelingsefficiëntie kan behouden zonder gedwongen stops om het filter gedurende de werkdag te reinigen. Een ander voordeel van de Ariamatic 240 Super-versie is de ondersteuning van de slang om de gebruiker van het gewicht te ontlasten en de zuigkracht te vergroten. Deze autonome straatstofzuiger is ook uitgerust met een ontsmettingssysteem zowel in de vuilverzamelbak als aan het einde van de zuigleiding, om niet alleen het doven van eventuele brandende sigarettenpeuken te garanderen, maar ook om de desinfectietaken uit te voeren.
itala-135BT

Itala 135 BT Sraatveger

De Itala 135 BT is de elektrische straatveegmachine die opvalt door zijn nul-impact op het milieu. De veegmachine stoot geen CO2 uit en dankzij het krachtige filtersysteem blijft het fijnstof gevangen en komt het tijdens de opvangfase niet vrij in het milieu. Alle functies zijn elektrisch, daarom worden de geluidsemissies alleen gereduceerd tot het geluid van de borstels op de grond, wat de mogelijkheid biedt om op elk moment van de dag of nacht te werken. De voordelen van Itala 135 zijn gerelateerd aan de hoge productiviteit. Het mechanische systeem maakt het mogelijk om zelfs groot afval te verzamelen, wat in combinatie met het zuigsysteem met waternevel op de voorborstels een totale vermindering van fijne deeltjes mogelijk maakt. De mini elektrische veegmachine Itala 135 BT, ook verkrijgbaar met een comfortabele trolley voor de bestuurder, wordt beschouwd als een elektrische stoep veegmachine. Zijn compactheid in combinatie met zijn ongelooflijke wendbaarheid maken het de perfecte reinigingsoplossing voor stadscentra.

Meer informatie of een afspraak voor een demonstratie ?

subfooter