cssmenu

taski

Spectaculaire kortingen op Taski machines. Tijdens de actieperiode tot 17 december 2021 worden machines geleverd met accu, lader,  borstel en/of padhouder. U kunt meteen aan de slag!

Klik hier voor de aktiebrochure
Taski Aktiebrochure

Met de TASKI Machine Madness kan je geselecteerde TASKI machines tegen een spectaculaire bodemprijs aanschaffen: van schrobzuigmachines en waterzuigers tot stofzuigers. Grijp nu je kans en profiteer van deze kortingen tot 17 december 2021. Met TASKI heeft u voor elke situatie, ruimte en oppervlakte een oplossing op het gebied van schoonmaak. Iedere gekochte TASKI machine bespaart u geld gedurende de levensduur van de machine in vergelijking met eenzelfde machine op de markt. Al meer dan 65 jaar biedt TASKI innovatieve producten om uw gebouw schoon te houden op een professionele manier. Bewezen methodes, vernieuwende producten en deskundig advies voor het reinigen en onderhouden van al uw vloeren, sanitair en complete werkomgeving.In de actieperiode profiteert u niet alleen van onze innovatieve machines maar ook van flinke kortingen!

taski

Oneindig veel mogelijkheden met TASKI

• Houd uw machine in optimale conditie met een service contract. Afhankelijk van uw wensen kan het service contract op maat worden samengesteld.

• Heeft u wel eens gedacht aan het leasen van een TASKI machine? Lease van een TASKI machine is mogelijk!

• Op zoek naar een machine in uw eigen huisstijl of voorzien van uw logo? Dat kan! Door de machine te wrappen krijgt de machine een nieuw uiterlijk op maat.

• TASKI IntelliDose, geïntegreerde doseerapparatuur voor totale controle van reinigingskosten en voor consistente reinigingsprestaties. Eenvoudig, veilig en gemakkelijk te bedienen.

• IntelliTrail geeft u inzicht in de actuele status van uw machines; zijn ze actief of staan ze tijdelijk stil door een calamiteit waardoor het werk niet door kan gaan? Met deze informatie bent u in staat uw machines daadwerkelijk in te zetten voor de taak waarvoor u ze nodig heeft.

Kijk snel op onze aanbiedingspagina voor alle akties!
Alle aanbiedingen

subfooter