Schoonmaakgroothandel voor iedereen

Weska is er voor iedereen. Elke onderneming kan bestellen bij Weska, uw groothandel in reinigingsproducten. Of u nu een schoonmaakbedrijf bent, glazenwasser of een zorginstelling met de schoonmaak in eigen beheer. Wij staan voor iedereen klaar met advies, training of demonstraties op locatie.

Groothandel voor de glazenwasser

Vrolijke glazenwassers, wie wil dat nou niet ? Weska biedt u een one-stop-shop voor uw glazenwassers. U kunt 24 uur per dag bij ons terecht voor het tanken van osmose water, onze showroom is dagelijks geopend vanaf 7 uur waar u als eerste welkom bent voor een goede kop koffie en natuurlijk gelijk uw glazenwassers materialen zoals rubbers, trekkers, sponzen, stelen ect kunt meenemen. Dat is nog eens vrolijk de dag starten.

Groothandel voor het schoonmaakbedrijf

Onze schoonmaakbedrijven waarderen ons om onze no-nonsense mentaliteit, directe communicatie, snelle leveringen en kundig advies. Ook fijnmazige distributie bij uw klanten kunnen wij voor u verzorgen. Wij kunnen schoonmaakmiddelen, hulpmaterialen en machines desgewenst bij uw klant op locatie tot in de werkkast leveren. Heeft u een schoonmaak uitdaging bij uw klant en komt u er niet uit ? Wij staan u graag bij om met u en uw mensen de juiste oplossing te vinden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? We stellen ons graag voor!

Groothandel voor de Horeca

Horeca bedrijven zoals restaurants, cafetaria's, sportkantines, feestzalen en buurthuizen kunnen wij voorzien van alle benodigde schoonmaakgerelateerde producten zoals bijvoorbeeld sanitaire supplies ( denk aan toiletpapier, handdoeken en zeep ), vaatwas en linnenwas producten en uiteraard alle mogelijke schoonmaakmiddelen voor de keuken. Uiteraard voorzien wij hier graag van kundig advies om het gebruik van de juiste producten ( HACCP )te garanderen.

Groothandel voor de Industrie

Ook veel bedrijven uit allerlei industriële omgevingen weten ons te vinden. Niet alleen voor de dagelijkse schoonmaakmiddelen en sanitaire vullingen. Wij zijn specialist op het gebied van professionele schoonmaakmachines en vinden altijd de passende oplossing voor u. Ook voor lease van uw reinigingsmachine of een korte huurperiode van een schrobzuigmachine of veegmachine kunt u bij ons terecht. Ook voor de nieuwste technieken zoals robotstofzuigers of gerobotiseerde schrobzuigmachines zijn wij uw aangewezen partij.

subfooter