Numatic FlexiFleet

De juiste machine voor elke klus

Samen met onze producent Numatic brengen we een helder en voordelig huurconcept op de markt: FlexiFleet Rental Plan (FRP) Met FlexiFleet spelen wij in op de toenemende vraag die we krijgen van onze klanten. Met FlexiFleet kunnen we u als klant ondersteunen door de flexibele inzet van de juiste machine voor iedere klus.

Breed Assortiment

Het assortiment van FlexiFleet bestaat uit diverse schrobzuigmachines, van een kleine achterloop (TGB-4045) tot een grote opzitmachine (TTV-678 Ride on). Ook is de grote veeg-/zuigmachine NU12 in het programma opgenomen. De schrobzuigmachines van de verhuurvloot zijn herkenbaar aan hun groene kleur. Klik hier om de volledige brochure te bekijken

huur-een-numatic
De TGB4045 heeft z’n plek in de schoonmaakwereld al ruimschoots bewezen. De robuuste maar compacte TGB4045 is voorzien van een geëpoxeerd chassis, structofoam borsteldek, tanks van polyform en een aluminium zuigmond. Twee 100Ahr gelbatterijen zorgen voor meer dan genoeg kracht. De machine heeft een geïntegreerde lader en een batterij-indicator op de bedieningshendel.
huur-een-numatic-machine
In het verhuurassortiment schrob-zuigmachines van Numatic vindt u ook de CRG8072G. Deze opzitter staat bekend om zijn compacte ontwerp in combinatie met grote werkbreedte. De 80 litres tank (vuil en schoon) en de 72 cm werkbreedte zijn geschikt voor grote oppervlakten. De CRG8072G is een gebruiksvriendelijke machine die kwalitatief hoge prestaties levert. De CRG8072G is bovendien voorzien van het Anti-tip systeem waardoor de machine niet kan kantelen bij hoge snelheid. Kortom; een plezier om mee te werken met fantastisch resultaat.
huur een veegmachine
De NU12 is een opzit veeg-zuigmachine voor grote oppervlakken voor zowel binnen als buiten. De NU12 is ook geschikt voor gebruik op vloerbedekking. Deze veeg-zuigmachine heeft een werkbreedte van 90 cm en een extra grote container inhoud van 90 liter. De NU12 kan met gemak een helling tot 15 graden aan. De machine is voorzien van een elektrisch trilsysteem.

Werkwijze

De huurovereenkomst wordt gesloten tussen Weska en u. Numatic zorgt als leverancier voor de contractafhandeling en het gehele logistieke proces van levering en instructie ter plekke aan de mensen die met de machine gaan werken. Ook advies over het gebruik van hulpmaterialen, zoals borstels en vloerpads, hoort hierbij. De reinigingsmachines kunnen worden gehuurd voor een dag, een week of een maand.

Machine huren ?

Wilt u gebruik maken van deze handige mogelijkheid om zonder een grote machine te moeten aanschaffen toch snel en vakkundig een machine bij u of uw klant te kunnen inzetten? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 010-4826133

Weska, uw groothandel voor alles in de schoonmaak

De beste partner voor uw schoonmaak oplossing. Wij kijken samen met u of uw klant naar de best passende mogelijkheden die aansluiten bij de vraag van de gebruiker. Bel, mail of app onze groothandel voor de beste prijs, goede service en snelle levering

subfooter