cssmenu

Weska Glas & Geveldag 2021

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen voor jou als glazenwasser of gevelreiniger? Dan is de Weska Glas- & Geveldag op 16 september van 10.00 – 16.00 uur echt iets voor jou!

Naast gezelligheid, demonstraties, genieten van een hapje van de BBQ, drankje en aanwezigheid van onderstaande leveranciers, verloten wij die dag ook 10 osmosewater passen ter waarde van € 100 per stuk ! Want Weska heeft het schoonste osmosewater van Rotterdam en omstreken.

Unger Germany GmbH, Cleaning Care Products International B.V. (CCPI), Varitech Systems Ltd, Baudoin Wash Systems INDUSTRY, Pulex, Annovi Reverberi hogedruk reinigers, Dirks Klimmaterialen, SVS opleidingen

Laat je ons weten of je komt?
Neem contact op


Onze topper Rüveyda

Voor haar studie MBO Logistiek Supervisor niveau 4 bij Zadkine was Rüveyda Öztürk op zoek naar een stageadres. Maar waar? “Ik werkte in de beveiliging, maar in de schoonmaakwereld had ik geen connecties. Mijn stagebegeleider zei dat hij een adres had dat heel goed bij mij past: Weska Schoonmaakproducten. Ik werd uitgenodigd voor een eerste en tweede sollicitatiegesprek bij Johan Willems. Er was gelijk een klik.

“Mijn stage werd een project in het magazijn. Orders klaarzetten, leveranties ontvangen en op de juiste plek in het magazijn plaatsen, soms helpen bij de balieverkoop. Het was een vaste structuur, ik wist precies wat ik moest doen. De verhouding met de collega’s is leuk; gezellig in de pauze en daarna weer met volle inzet aan het werk. Op een gegeven moment kreeg ik steeds vaker de vraag waar iets stond en wist ik dat bijna altijd wel te vertellen. Leuk toch? Het mooiste is de toffe sfeer, je kunt jezelf er makkelijk uiten en net in mijn periode is er zelfs een vertrouwenspersoon aangesteld.”

2 juli was de diploma uitreiking, want natuurlijk heeft Rüveyda haar diploma gehaald! Nu kan ze vlak voordat ze 22 wordt beginnen aan haar HBO opleiding. Rüveyda: “Ik wil graag contact houden, want we hebben een goede band. En als er iemand nodig is op een piekmoment spring ik graag weer bij.”


CSU kiest ook voor Willmop

Veel vrolijke gezichten na de verschillende leveringen en instructies met de TSM Willmop 50B, daar doen we het voor bij Weska Schoonmaakproducten! CSU Cleaning Services kiest onze "kleine krachtpatser" voor vloeronderhoud bij alle vestigingen van deze grote winkelketen.

Wil jij ook onze "kleine krachtpatser" in actie zien? Wij komen graag bij je langs! Plan snel een demonstratie in met Wesley De Man 010 - 4826133 | info@weska.nl

subfooter