Carpet Cleaner

 carpetcleaner tapijtreiniging

Het Carpet Cleaner reinigingssysteem bestaat uit een eenvoudig te gebruiken borstelmachine met contra roterende borstels in combinatie met het Carpet Cleaner Encapsulation tapijtreinigingsconcept. Efficiënt, effectief, ecologisc

COVID-19 verandert de manier waarop de wereld schoonmaakt - en verhoogt de normen en verwachtingen van uw klanten - uw vloeronderhoud moet veiliger, effectiever en efficiënter zijn dan ooit tevoren. Gedurende een beperkte tijd bieden wij in samenwerking met Nilfisk vier van hun best verkochte en meest innovatieve schrobzuigmachines aan. Of uw toepassingen nu een kleine of middelgrote machine vereisen, wij zijn er zeker van dat u een oplossing zult vinden om uw vloeronderhoud in een slimmere richting te brengen.

stappenplan werking carpet cleaner
Afhankelijk van hoe druk bezocht een ruimte is, wordt dieptereiniging meestal jaarlijks of halfjaarlijks geadviseerd. Daarbij wordt het tapijt intensief gereinigd om het zo schoon mogelijk te krijgen. Over het algemeen is er meer vervuiling waardoor meerdere stappen nodig zijn om het tapijt te reinigen. Voordat u begint aan de chemische reiniging, kan het verwijderen van droog vuil bijna 75-80% van de totale vervuiling uit het tapijt opnemen. Het brengt ook gelijk de pool van het tapijt omhoog en maakt de vezels klaar voor chemische reiniging. De Crystal Cleaner reinigingsproducten maken het vuil los van het tapijt en sluiten het in door middel van encapsulation. Nadat de Carpet Cleaner de microkristallen met het vuil heeft opgenomen, is het tapijt direct beloopbaar.

Crystal Cleaner reinigingsproducten

De Crystal Cleaner reinigingsproducten bestaan uit hoogwaardige producten voor de professionele reiniging van alle soorten tapijt. De producten zijn mild, organische en natuurlijke reinigingsmiddelen. Het bewezen ‘low moisture’ Carpet Cleaner tapijtreinigingssysteem verwijdert vuil dat diep in het tapijt zit, en heeft een snellere droogtijd dan alle andere methoden. Elk product is beschikbaar in een fles van 1 liter en 5 liter. De Crystal Cleaner reinigingsproducten laten geen vochtplekken of residuen achter.

Graag een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers of meteen bestellen ? Neem contact met ons op via [email protected]

subfooter