“Service en het ontzorgen, Weska’s grootste kracht.”

Aan het woord Carlo Lambregts, eigenaar van C-Cinema met bioscopen in Roosendaal, Etten-Leur en Bergen op Zoom. Al ruim 13 jaar werken ze samen met Weska. Na een eerste goede kennismaking is het in al die jaren uitgegroeid tot een hele goede samenwerking.

C-Cinema is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een waar familiebedrijf. Ooit gestart door Carlo en zijn vrouw en nu zijn zowel de kinderen als hun partners ook werkzaam in de verschillende vestigingen.

Carlo: “We zijn nog van de oude stempel, online bestellen doen we niet, we bellen gewoon of we rijden even langs Rotterdam. Korte lijnen met Ivonne Simonis en Johan Willems, altijd een goed advies en kwaliteit staat altijd voorop. Je betaalt iets meer, maar je wordt daarentegen volledig ontzorgd. Ook als er een machine stuk is, wordt het snel opgelost.”

“We zijn altijd in voor het uitproberen van productinnovaties. Zo kwamen we ook in aanraking met bijvoorbeeld Quick&Easy.  Na een testperiode, nu al geruime tijd een vast product welke wij afnemen bij Weska. Al onze medewerkers kunnen er heel gemakkelijk mee uit de voeten dankzij de automatische dosering. En eerlijk gezegd, ik heb er ook eentje mee naar huis genomen, handig voor het poetsen van mijn bril.”