Werner & Mertz Professional

Weska Tana-Green-Care-Professional

Werner & Mertz Professional

Werner & Mertz Professional biedt professionele grootverbruikers sinds meer dan 35 jaar innovatieve reinigingsproducten en -oplossingen aan. Tana Professonal en Green Care Professional zijn hiervan de twee Europese leidende merken die uitgebreide reinigende en sanitaire oplossingen aanbieden.

Tana Professional

Tana Professional is sterk in het produceren van speciale reinigingsmiddelen en -producten voor een breed werkgebied. Ze bedienen professionele schoonmakers maar ook grootkeukens, ziekenhuizen en de horeca.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

Green Care Professional

Producten van green care PROFESSIONAL staan voor eersteklas schoonmaakprestaties en integraal duurzame schoonmaakoplossingen.

Green care PROFESSIONAL biedt wereldwijd het eerste uitgebreide gamma reinigings- en onderhoudsmiddelen aan met het Cradle to CradleCM Gold-kwaliteitscertificaat!

Veel certificaten op de markt behandelen slechts één aspect van een product of de productie ervan. Het Cradle to Cradle CertifiedCM-productdesign omvat een gedetailleerd evaluatiemodel voor de beoordeling van producten rekening houdend met een gezonde materiaalkeuze, hergebruik van materiaal, gebruik van hernieuwbare energie en koolstofbeheer, waterbeheer en sociaal beleid.