Weska feliciteert Werner & Mertz met Green Key partnership

Al 40 jaar lang staat Werner & Mertz voor ecologische productie van duurzame en efficiënte reinigingsproducten, waaronder het label green care Professional. Al die jaren werkt Werner & Mertz samen met Weska en haar klanten aan CO2 reducerende oplossingen. Weska feliciteert Werner & Mertz als nieuwe corporate partner van Green Key. Een mooie nieuwe stap in de zorg voor het milieu en klimaat.

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. De Green Key normering is gekoppeld aan de Sustainable Development Goals 2015-2030 van de Verenigde Naties.

Weska kiezen is groen doen! Advies over de producten van green care Professional? Ook samen met ons aan de slag in uw organisatie met CO2 reducerende oplossingen? Wij helpen u graag.

Posted in: