Vileda Professional | Swep vlakmopsysteem

Weska_1034x570VildaSwepvlakmop_N-web

Vileda Swep vlakmopsysteem

Efficiënt, schoon en hygiënisch in elke situatie. Voor het klamvochtig reinigen van harde, waterbestendige vloeren volgens de microvezelmethode is Swep van Vileda het meest innovatieve en complete mopsysteem op de markt. Swep is ontwikkeld in Scandinavië, het deel van Europa dat voorop loopt met innovaties in hygiëne.

Swep is een tijdbesparend één-stap concept. Vooraf stofwissen is alleen nodig bij zichtbaar vuil op de vloer. De mop wordt klamvochtig gebruikt en meestal zonder reinigingsproduct. Resultaat: schone vloeren die in zeer korte tijd weer droog zijn. Het Swep vlakmopsysteem is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Swep Single en Swep Duo.

Swep Single – éénzijdig de beste

Swep Single vlakmoppen zijn zeer duurzame, eenzijdige moppen die door middel van een pocketsysteem op de houder worden geschoven: sterk, stevig en hygiënisch. De mop wordt klamvochtig toegepast in de microvezelmethode. Het voorbevochtigen gebeurt meestal handmatig, maar kan ook met een wasmachine. Het brede Swep Sinlge assortiment biedt een oplossing voor elk type harde, waterbestendige vloer.

Swep Duo Plus – tweezijdig verbeterd

Het Swep Duo systeem is gemaakt volgens de nieuwste inzichten en technische mogelijkheden. Net als bij de Swep Classic ligt de nadruk op ergonomie en efficiency, maar met een aantal verbeterde kenmerken en een gloednieuw talent: tweezijdig bruikbare vlakmoppen. Een verdubbeling van de reinigingscapaciteit en verbetering van uw rendement. Het Swep Duo Plus frame beschikt over een speciale haak ‘peeler’ waarmee het mogelijk is vuile moppen van het frame te verwijderen zonder handcontact.

Meer weten over de Vileda Swep vlakmopsysteem, Weska informeert u graag.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]