Vacature Vrachtwagenchauffeur

Wij zijn per direct op zoek naar een VRACHTWAGENCHAUFFEUR op oproepbasis. Iets voor jou of voor iemand die je kent?

Organisatie

Een ruime keuze en op elke vraag een antwoord, dat is waar Weska voor staat als dé vakgroothandel voor schoonmaakprofessionals! Wij leveren al meer dan 50 jaar reinigingsmiddelen, hulpmiddelen, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, reinigingsapparatuur en producten voor persoonlijke hygiëne. Een betrouwbare partner zijn, vinden wij zeer belangrijk.

Functie

Als vrachtwagenchauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste chauffeur om onze goederen te distribueren naar onze klanten door heel Nederland. Je staat voor een stipte aflevering en zorgt dat alles netjes administratief in orde is.

Kandidaatsprofiel

Je bent enthousiast, kunt goed in teamverband werken en wilt graag op oproepbasis aan de slag. De werktijden zijn overdag.

Ons aanbod

Wij bieden een prettige werkomgeving waarin kwalitatief zeer hoogwaardige producten (A-merken) o.a. Nilfisk, Vileda Professsional, Werner & Mertz, Diversey, 3M en Tork, met een uitstekende marktpositie centraal staan. Werktijden in overleg te bepalen.

Interesse?

Lijkt deze uitdaging je wat? Stuur dan jouw cv met motivatiebrief t.a.v. Johan Willems (info@weska.nl) of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Meer informatie?

Neem contact op met Johan Willems via 010-4826133.

 

Sollicititatieformulier Vrachtwagenchauffeur oproepbasis

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, rtf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.