Vacature Chauffeur 2-3 dagen

Weska Vacature Chauffeur

Organisatie
Een ruime keuze en op elke vraag een antwoord, dat is waar Weska voor staat als dé vakgroothandel voor schoonmaakprofessionals! Wij leveren al meer dan 50 jaar reinigingsmiddelen, hulpmiddelen, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, reinigingsapparatuur en producten voor persoonlijke hygiëne. Een betrouwbare partner zijn, vinden wij zeer belangrijk.

Functie
Als chauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste chauffeur om onze goederen te distribueren naar onze klanten door heel Nederland. Je staat voor een stipte aflevering en zorgt dat alles netjes administratief in orde is.

Je bent flexibel en beschikt over rijbewijs B. Helemaal mooi als je ook rijbewijs C hebt. We zijn op zoek naar een chauffeur voor minimaal 2 dagen per week. Werktijden in overleg.

Kandidaatprofiel
Je bent enthousiast, kunt goed in teamverband werken en wilt graag op op oproepbasis 2 – 3 dagen per week aan de slag. De werktijden zijn overdag.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige werkomgeving waarin kwalitatief zeer hoogwaardige producten (A-merken) o.a. Nilfisk, Vileda Professsional, Werner & Mertz, Diversey Care, 3M en Tork, met een uitstekende marktpositie centraal staan. Werktijden in overleg te bepalen.

Interesse?
Lijkt deze uitdaging je wat? Stuur dan jouw cv met motivatiebrief t.a.v. Mart Zwaan (info@weska.nl) of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Meer informatie?
Neem contact op met Mart Zwaan via 010-4826133.

sollicititatieformulier Chauffeur

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, rtf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.