Actie TASKI ProCarpet 45 tapijtreinigingsmachine

De TASKI ProCarpet 45 is ontwikkeld met de betrouwbaarheid die te vinden is op alle TASKI vloerverzorgingsmachines. TASKI heeft deze machine ontwikkeld door gebruik te maken van de kennis van stof- en vuilopname en chemie applicatie om zo een hoog presterende tapijtreinigingsmachine te ontwerpen met uitstekende resultaten.

Flexibele applicaties
TASKI ProCarpet 45 geeft de gebruiker de mogelijkheid om de schoonmaakapplicatie te kiezen dat het best bij de behoeftes past, gebaseerd op (werk)tijd en de mate van vervuiling van het tapijt. De machine kan worden ingesteld op dieptereiniging (sproeiextractie) voor zware vervuiling of een herstellend type reinigingsapplicatie. Daarnaast kan de machine worden ingesteld op tussentijdse reiniging (droogschuimmethode) door gebruik te maken van onze speciaal geformuleerde chemie voor deze methode.

Lagere total cost of ownership
De machine maakt het klanten mogelijk om al hun tapijtreinigingsactiviteiten te beheersen en de applicatie te selecteren die het best bij de behoeftes past. Door gebruik te maken van tussentijdse reiniging zal de tijd die nodig is tussen de activiteiten voor dieptereiniging worden verlengd. Het tapijt ziet er langer beter uit zonder een lange droogtijd.

Simpel en makkelijk in gebruik
De machine kan makkelijk worden aangepast van dieptereiniging (sproei extractie) naar tussentijdse reiniging door de chemie te wisselen en de schakelaar om te zetten. De machine kan zowel vooruit als achteruit worden gebruikt wat de eindgebruiker flexibiliteit geeft in de applicatie. Een groot aanbod aan accessoires maakt extra reinigingswerkzaamheden mogelijk.

Actieprijs € 4.894,-
Zolang de voorraad strekt.

Posted in: