Weska Tip: 3M Entreematten

Het herfst- en winterweer is weer in het land, met alle gevolgen van dien:
De vallende bladeren van de bomen tezamen met de regen bedreigen weer uw interieur en kunnen voor veel overlast zorgen. U kunt zich hier uitstekend tegen wapenen door tijdig uw entree te voorzien van vocht en vuil verzamelende entreematten.

Deze beschermen niet alleen uw interieur,zij verhogen de uitstraling van uw gebouw en besparen u ook veel onnodig schoonmaakwerk en voorkomen gevaarlijke glijpartijen!

Laat u tijdig en kosteloos informeren over deze kostenbesparende entreemat-systemen !

3M-Optima-Pus-2.jpg
weska-3m-entreematten-1a

Vele risico’s op de werkplek en in openbare ruimtes kunnen voorkomen worden door eenvoudige veiligheidsmaatregelen toe te passen op de werkvloer. Een kantoorgebouw met 500 passages per dag genereert 75 kilo vuil per jaar.

Vuil, gruis of water dat via de schoenzolen in een gebouw belandt, laat lelijke sporen en vlekken achter. Dit kan resulteren in gevaarlijke situaties zoals val- en glijpartijen. Daarnaast zijn deze sporen en vlekken niet aantrekkelijk voor het oog en brengt het hoge schoonmaakkosten met zich mee. Een effectief en aantrekkelijk mattensysteem kan echter een gastvrijere entree voor bezoekers en medewerkers creëren. Het kan het aantal glijpartijen verminderen en speelt een belangrijke rol bij het terugdringen van de facilitaire onderhoudskosten.

3m-nomad2