Training Twister vloeronderhoud – donderdag 15 juni 2017

Weska Training 15 juni

Op donderdag 15 juni geeft Weska  een gratis Training Twister Vloeronderhoud in samenwerking met Wecoline.

Hoe maakt u van uw vloer uw visitekaartje?
Tijdens de training krijgen de deelnemers praktijklessen en tips om vloerproblemen definitief aan te pakken. Weten hoe een bepaald soort vloer gereinigd moet worden en welke vloerpads ervoor zorgen dat een optimaal resultaat bereikt wordt, is essentieel. Het levert een besparing op aan chemie en tijd, het zorgt voor meer veiligheid voor de gebruikers en bovendien meer licht in de omgeving door reflectie. De training is voornamelijk gericht op vloerreiniging met alleen water. Deze groene manier van vloerreiniging past daarmee uitstekend binnen organisaties met een MVO beleid.

Twister vloerpads
Twister is een revolutionair ‘groen’ systeem voor het reinigen van vloeren. De vloerpads zijn voorzien van miljarden microscopisch kleine diamanten. In plaats van gebruik te maken van reinigingsmiddelen, poetsen en polijsten de Twister pads de vloer mechanisch schoon met alleen water. De Twister pads zijn toepasbaar op éénschijfsmachines én schrobzuigautomaten en geschikt voor alle soorten vloeren.


Voor elk vloerprobleem een passende oplossing!

Tijdens de training komt het dagelijks onderhoud van allerlei soorten vloeren aan bod. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan vloeren die periodiek onderhoud nodig hebben, zoals marmoleum, PVC, rubber, epoxy, beton, steen, natuursteen.

Jouw vloerprobleem
Heb je een probleem met een bepaalde vloer, neem hiervan een foto mee. we nemen dit met je door tijdens de training en maken graag na de training een afspraak om gezamenlijk de problemen op te lossen.

Programma
De training wordt op 15 juni gegeven bij Weska, het programma ziet er als volgt uit:

Aanmelding
Wilt u graag deze training volgen, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.