Tork | professionele hygiëneproducten

Weska-Tork

Met het merk Tork biedt Weska professionele hygiëneproducten en -diensten aan klanten van restaurants en gezondheidszorginstellingen tot kantoren, scholen en industrieën. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier, zeep en servetten en tevens industriële poetsrollen en keukenpapier.

Dankzij expertise in hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider geworden. Tork is een wereldwijd merk van SCA en een toegewijd partner voor klanten in meer dan 80 landen.

SCA-Tork levert duurzame oplossingen met toegevoegde waarde op basis van veilige, duurzame en milieuvriendelijke inkoop, productie en ontwikkeling.

Naast een compleet, hoogwaardig productassortiment biedt Weska ook de service en zorg om aan de eisen van uw klant te voldoen.

Op Weska kunt u rekenen. Wij bieden niet alleen producten, maar ook kennis en advies. U heeft zo voor elke sanitaire ruimte de juiste oplossing welke een meerwaarde biedt voor uw klanten.

Hieronder vindt u een serie filmpjes. Uiteraard kunt u ook direct doorschakelen naar onze webshop. En voor een goed en gedegen advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met de dispensers van Tork kiest u voor:

  • gebruiksvriendelijke en verbeterde hygiëne
  • eco labels en verminderd verbruik
  • besparing op verbruik en onderhoud
  • besparen voor het milieu, tijd en geld!

Bent u klaar om te besparen? Kies nu voor GRATIS Tork dispensers op contract. Minder onderhoud & service en meer dan 25% minder afval en verbruik. Deze actie loopt t/m 30 juni 2019.

Wij vertellen u er graag meer over!

Meer informatie over Tork dispensers

Tork biedt een gamma van producten voor hygiëne

Tork biedt een scala aan producten op het gebied van hygiëne. Zo zijn er producten voor de sanitaire ruimtes en voor patiëntenverzorging, maar Tork levert ook alles op het gebied van poetspapier, reiningingsdoeken, servetten en tafelaankleding.

Klik hieronder voor het complete gamma aan producten.

 

Naar het assortimentoverzicht van Tork

Oplossingen voor al uw behoeften

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

Tork Reflex: minder papier en hygiënisch

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

Tijd voor duurzaamheid

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

Tijd voor besparingen

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]