Tersano

Weska Tersano banner beeld 960x250

Tersano biedt oplossingen voor schoonmaak zonder chemicaliën

Duurzaam, veilig en simpel schoonmaken

Tersano biedt het vernuftige schoonmaaksysteem SAO™ aan, dat leidingwater omzet tot gestabiliseerd ozonwater. Dit vervangt alle dagelijkse schoonmaakchemicaliën, is krachtiger en heeft een reinigende werking van 24 uur. Dit unieke systeem sluit aan bij een MVO schoonmaakbeleid.

Verkrijgbaar in het assortiment van Weska:

Weska Tersano SAO Dispenser 600x600

Tersano SAO Dispenser

Het opslaan, doseren of afvoeren van reguliere chemicaliën behoort tot het verleden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de gezondheidseffecten van chemicaliën op uw personeel of gasten – of de corroderende effecten van chemicaliën op de oppervlakken en apparatuur die u schoonmaakt. Koud leidingwater gaat de cartridge in. Kalk en mineralen worden uit het leidingwater gefilterd. Het water is nu stabiel.

Terwijl het behandelde water door de “slimme” dispenser heenstroomt, volgen sensors de systemen om ervoor te zorgen dat het water voorzien is van de juiste hoeveelheid. De dispenser is gereed om dweilemmers, spuitflacons, vloerreinigingsmachines en andere schoonmaakmaterialen te vullen met gestabiliseerd ozonwater (SAO) voor schoonmaak
en ontgeuring.

Weska Tersano SAO Cartridge 6 600x600

Tersano SAO Cartridge

De SAO-24 (aan de linkerkant van de dispenser) is een stabilisatiemodule welke kalk en mineralen uit het koude leidingwater filtert en zorgt tezamen met de SAO™ dispenser (rechts op de foto) voor 24 uurs gestabiliseerd ozonwater. De cartridge dient na 3.000 liter vervangen te worden.

Weska Tersano iClean Mini 600x600

Tersano iClean mini

De iClean mini zorgt ervoor dat koud leidingwater getransformeerd wordt in een veilig en effectief ozon water. Kortom uw dagelijkse schoonmaak chemicaliën zijn vanaf nu verleden tijd.

  • In elke vorm veilig voor menselijk gebruik. Er is dus geen kans op huidirritaties, allergieën of andere reacties bij het gebruik van de iClean mini
  • Elimineert schimmels, bacteriën en geurtjes
  • Houdt uw werk- en leefruimte schoon en veilig
  • Handig klik- en spray systeem