TASKI

TASKI door Diversey, al meer dan 50 jaar leidend in de markt van vloerverzorgingsmachines, met geweldige schoonmaakprestaties en verhoogde operationele efficiëntie én verminderde impact op het milieu.

Aan de basis van onze machines liggen de geavanceerde IntelliDose en IntelliFlow technologiën die ongeëvenaard water- en chemiemanagement leveren voor superieure schoonmaakkwaliteit, goed voor de wereld en voor u, onder aan de streep.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

De technologische ontwikkelingen op het gebied van robotica gaan ontzettend snel. De toepassing van deze ontwikkelingen op de schoonmaakbranche zullen in de komende periode meer en meer merkbaar worden. Ook de werkzaamheden van de schoonmaker zullen daarbij veranderen. Een robot kan niet zelfstandig een locatie volledig schoonmaken! De combinatie van mens en machine levert echter ongekende mogelijkheden.

Niet alleen kan een robot de productiviteit verbeteren door de grote oppervlakten voor zijn rekening te nemen, door de slimme technologie wordt een constante kwaliteit gewaarborgd waarbij er ruimte voor de schoonmaker wordt gemaakt om zich naast de complexere schoonmaaktaken, te richten op de beleving en hospitality.

Door de technologische ontwikkelingen is het beheren van de robot schoonmaakmachines en de prestaties een eenvoudige zaak. De machines leveren veel data over de uitgevoerde werkzaamheden waarmee rapportages over de productiviteit en prestaties kunnen worden gegenereerd.

Dit sluit perfect aan op de toenemende vraag naar prestatiecontracten.

Nieuwe technische oplossingen en ontwikkelingen bieden binnen de schoonmaak veel mogelijkheden om de efficiëntie en productiviteit van de geleverde prestaties te verbeteren. Internet of Things zal zijn weg vinden waardoor vele schoonmaakmachines, maar ook meer en meer tools,  op afstand beheerd kunnen worden, data aanleveren over de staat waarin ze verkeren en het gebruik. Al deze (big) data biedt de kans om het totale schoonmaakproces verder te optimaliseren en af te stemmen op de eisen en wensen van elke klant.

TASKI Intellibot Hands-Free Cleaning®

Multitasken met de TASKI Intellibot. Met één druk op de knop kan bij de bediening geschakeld worden tussen handmatige reiniging en Hands-Free Cleaning®. Zo kan uw medewerker zich richten op andere werkzaamheden terwijl de vloer wordt gereinigd. De bediening is eenvoudig door het  nieuwe Operating System met touchscreen.

Sepcifieke kenmerken van de Intellibot:
• Mogelijkheid voor automatisch en handbediend schoonmaken
• Voorzien van gebruiksvriendelijk touchscreen
• Uitgerust met 15 sensoren met 360˚ view
• Actieradius batterijen: 4 uur
• Productiviteit: 900 m 2 per uur
• Remote monitoring: status op afstand uitleesbaar
• Reductie van 85% op het waterverbruik

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
Weska-Intellibot-SWINGOBOT

TASKI Intellibot
SwingoBot 1650