Nieuw bij Weska: Sprintus Era Pro stofzuiger

De Sprintus Era Pro is de meest moderne en innovatieve stofzuiger. De Era Pro kreeg in Duitsland de hoogste onderscheiding uitgereikt in de categorie Excellent Product Design-Industry. De Sprintus Era Pro voldoet aan de nieuwste maatstaven voor professionele reiniging.

Deze stofzuiger bedient u met een interactief aanraakscherm. Dit scherm kan worden voorzien van uw logo met behulp van de Sprintus App. Met de ingebouwde Bluetooth interface kunnen belangrijke gegevens van het apparaat worden overgezet naar het cloudgebaseerde beheer van apparaten en verbonden met algemeen gebruikte ERP-systemen. De stofzuiger beschikt over een USB-oplaadfunctie.

In combinatie met de ingebouwde Bluetooth interface kunnen belangrijke apparaatgegevens zoals bedieningsuren, dagelijkse looptijd, locatiegegevens worden overgezet naar het cloudgebaseerde wagenparkbeheer en verbonden met algemeen gebruikte ERP-systemen. Looptijden kunnen worden gecontroleerd met een druk op de knop, en berekeningen van eigenschappen kan worden aangepast. In het display kunnen extra gegevens worden opgeslagen en opgeroepen, zoals eigendoms-, gebruikers- en klantgegevens.

De krachtige en energiebesparende motor van de Sprintus Era Pro staat garant voor hoge zuigprestaties bij een laag geluidsniveau en een uiterst efficiënte vuilopname.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]