Satino

Weska Satino oranje website
Weska Satino Black producten website
Weska Satino toiletpapier website

Satino en Satino Black zijn 2 merken van WEPA Nederland (voorheen Van Houtum). Zij leveren al meer dan 80 jaar hygiënepapier en innovatieve oplossingen voor een betere toilethygiëne met uitzonderlijke milieuprestaties.

De merken

Satino

De toiletruimte is voor ons een zeer vertrouwde omgeving. Daar zorgen wij voor passende hygiëneoplossingen. Satino is al decennialang gespecialiseerd in innovatieve en duurzame toiletconcepten. Wij brengen toiletoplossingen met uitzonderlijke milieuprestaties. Van het praktische Satino Smart of het fraaie RVS concept tot de vooruitstrevende Multi Mirror oplossing.

Weska Satino

Gerenommeerde milieukeurmerken
Satino hygiënepapier draagt de gerenommeerde milieukeurmerken Europees Ecolabel en FSC-recycled. Zorg voor het milieu, aantrekkelijke vormgeving en praktische inzetbaarheid vinden elkaar moeiteloos in het Satino-totaalconcept. Zo zijn de slimme en elegant vormgegeven dispensers voorzien van een venster voor het eenvoudig aflezen van het vulmoment. Toiletpapier, zeep, papieren handdoekjes, toiletbrilreiniger en luchtverfrissers zijn daardoor altijd beschikbaar voor uw gasten.

Satino Black

Met Satino Black maakt u op eenvoudige wijze van uw toiletruimte de duurzaamste ter wereld.
Voor de productie van gangbaar hygiënepapier en zeep worden normaliter tal van chemicaliën toegepast. Samen met onderzoeksbureau EPEA in Duitsland zijn alle chemicaliën in detail onderzocht op eigenschappen, zoals aanwezige  verontreinigingen, maar ook op biologische afbreekbaarheid en zijn de stoffen die niet voldoen, vervangen voor natuurlijke en biologisch afbreekbare hulpstoffen. Hierdoor is het Satino Black hygiënepapier het enige ter wereld dat de keurmerken FSC recycled, Europees Ecolabel en Cradle to Cradle mag voeren.

De Satino Black handzeep en foamzeep worden geproduceerd met 100% groene energie en zijn dus volledig CO2-neutraal. Ook de zepen van Satino Black zijn Cradle to Cradle gecertificeerd, waardoor grond- en hulpstoffen volkomen onschadelijk zijn voor mens en milieu.

Weska Satino black

De Satino Black dispensers worden geproduceerd met behulp van 100% groene energie en zijn gemaakt van gerecyclede kunststof, waardoor het inzetten van fossiele grondstoffen als minerale olie wordt voorkomen.