Nilfisk

Weska nilfisk-familly

Nilfisk

De producten van Nilfisk zijn primair gericht op de commerciële reinigingsmarkt die naast institutionele en industriële klanten, ook professionele schoonmaakbedrijven bevat. De belangrijkste productlijnen zijn vloerreinigingsmachines zoals professionele schrobzuigmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers en outdoormachines.

VOLG UW MACHINEPARK …
… VOLG UW SUCCES

PROFESSIONELE SERVICE MAAKT HET VERSCHIL

Met TrackClean kunt u nu proactief verbeteringen initiëren voor uw  reinigingsprogramma. TrackClean geeft u 24/7 inzage in operationele informatie over uw reinigingsmachines. Dat betekent dat u precies weet wat er gebeurt, wanneer het gebeurt en waar het gebeurt. Van elke aangesloten reinigingsmachine kunt u de operationele effectiviteit volgen, verifiëren en verbeteren.

Voor een optimale uitvoering van uw schoonmaakwerkzaamheden zijn er twee  belangrijke vereisten. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige reinigingsmachines is een kritische eerste stap. De beschikking hebben over een snelle en professionele service is de andere kritische factor voor het vlekkeloos en volgens planning uitvoeren van de werkzaamheden met een maximale productiviteit. Daarom vinden wij het belangrijk om onze Service Solutions met u te delen. MEER

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
TrackClean

Nilfisk TrackClean

LAAT UW MACHINEPARK VOOR U SPREKEN

TrackClean ondersteunt u bij het maken van rapporten ter verbetering van uw schoonmaakwerkzaamheden. Het betreft niet slechts gegevens over de effectiviteit en efficiëntie van uw reinigingsmachines. Hiermee heeft u ook de mogelijkheid om klantgerichte prestatie- en productiviteitsrapporten op te stellen die aantonen dat elke reinigingstaak iedere keer binnen de juiste tijd is uitgevoerd. TrackClean is een management systeem voor uw schoonmaakapparaten. Het toont operationele gegevens van uw vloot en verzendt deze naar een beveiligde portal. De data betreft: werkduur, stilstandtijd, tijdstip van gebruik en geografische locatie van de machine. Optioneel kunnen gegevens van de gebruiker worden toegevoegd.

UW VOORDELEN

  • TrackClean registreert operationale gegevens van uw vloot, zorgt voor transparantie en verhoogt de winstgevendheid.
  • Met TrackClean kunt u uw schoonmaakprogramma op intelligente wijze optimaliseren, de schoonmaakresultaten bewaken en de kosten beperken.
  • Het intuïtieve Webportal is bereikbaar vanaf uw PC, tablet, of smartphone en biedt u een gedetailleerd overzicht van de machineactiviteiten zodat u resultaten kunt zien van uw schoonmaakactiviteiten.
  • Gegevens zijn 24/7 beschikbaar zodat u het gebruik van de machines kunt optimaliseren en de downtime beperken.
  • TrackClean waarschuwt u voor problemen die direct opgelost moeten worden en kan u zo helpen bij het verlagen van de reparatiekosten en downtime.

DIT EN NOG VEEL MEER IS 24/7 VOOR U BESCHIKBAAR

Met de intelligentie van TrackClean kunt u uw operationele gegevens nu koppelen aan schoonmaakresultaten en klanttevredenheid, zodat uw team optimaal schoonmaakt en tegelijkertijd de efficiëntie verbetert. Het systeem is beschikbaar voor elke door een accu of motor aangedreven machine voor vloeronderhoud.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]