KLIKS, het innovatieve vaatwassysteem van green care Professional

KLIKS van green care PROFESSIONAL is het eerste assortiment in de wereld van detergenten en glansspoelmiddelen voor vaatwasmachines, Cradle to CradleTM gecertificeerd en met EU Ecolabel . Het systeem biedt een compact integraal duurzaam vaatwassysteem voor de professionele vaatwasmachines. Het is chloorvrij en biedt een alternatief voor de milieubewuste vaatwas bij gekleurde koffie- of theevlekken.

KLIKS is een 100 % hermetisch gesloten systeem, verpakt in een “bag-in-box” karton van 5 liter, met maximale gebruikersveiligheid en hygiëne.

Dit compacte systeem “off-floor” biedt een ruimte- en afvalbesparing, tot 60 % minder plastic afval.

  • Vanzelfsprekende toepassing
  • Veilig en ergonomisch bij gebruik
  • Compact en minder afval
  • Doeltreffend concentraat

Met de KLIKS connector: voor een snelle, lekvrije productwisseling. Duidelijke kleurcodering voor de juiste productkeuze. Het is een gesloten systeem voor maximale veiligheid en hygiëne.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

verkrijgbaar in het assortiment van Weska:

Weska-Kliks-Energy-Pro

KLIKS – Energy Pro Vaatwasreiniger

Innovatief biologisch afbreekbaar detergent, met complexvormer op basis van hernieuwbare plantaardige grondstoffen. Uitstekende ontvetter en ontvlekker. Chloorvrij ecologisch alternatief voor het verwijderen van koffie- en theevlekken. Zeer gunstige verbruikskosten.

Weska-Kliks-Energy-Top

KLIKS – Energy Top Vaatwasreiniger

Innovatief biologisch afbreekbaar detergent.Bevat meerdere complexvormers op basis van hernieuwbare plantaardige grondstoffen. Voor ongeëvenaarde reinigingsresultaten, zelfs in moeilijke wateromstandigheden. Chloorvrij ecologisch alternatief voor het verwijderen van koffie- en theevlekken. Zeer gunstige verbruikskosten!

Weska-Kliks-Brillant-Pro

KLIKS – Brillant Pro Glansspoelmiddel

Duurzaam glansspoelmiddel op basis van hernieuwbare plantaardige oppervlakteactieve stoffen en bio-alcohol, versnelt de droogtijd en laat borden en bestek glanzen. Uitstekende schuimcontrole, zelfs bij heel zacht water. Zeer geringe dosering!

Weska-Kliks-Brillant-Top

KLIKS – Brillant Top Glansspoelmiddel

Duurzaam glansspoelmiddel op basis van hernieuwbare plantaardige oppervlakteactieve stoffen en bio-alcohol, versnelt de droogtijd en laat borden en bestek glanzen. Het organisch zuur voorkomt kalkafzettingen op de vaat.