Weska is MVO gecertificeerd

Weska kiezen is groen doen!

Weska-MVO2
Algemeen directeur Johan Willems presenteert samen met zijn beursteam het MVO certificaat tijdens Vakbeurs Facilitair in Den Bosch.

Wij voelen ons als leverancier en distributeur verantwoordelijk voor mens, gezondheid en milieu. Innovatie en duurzaamheid delen wij graag met onze klanten: in ons advies, in ons assortiment en onze werkwijze.

Wij denken dat MVO en succesvol zaken doen prima samen kunnen gaan. We nemen het milieu, de omgeving en de toekomst serieus. Grondstoffen zijn schaars, dus op lange termijn wordt het zelfs noodzaak om duurzaam te ondernemen. Bovendien zorgt aandacht voor MVO vaak voor kostenbesparing en wordt de onderneming nog efficënter en innovatiever.

Weska streeft ernaar alle bedrijfsprocessen te optimaliseren, zodat de ecologische footprint zoveel mogelijk wordt beperkt. MVO is onderdeel van onze bedrijfsvoering en gaat over geld, mens en milieu (planet, people en profit, de 3 P’s genoemd) en hoe wij hiermee omgaan in ons dagelijks werk.

Weska is MVO gecertificeerd bij De MVO-wijzer. Stichting De MVO-Wijzer stelt zich ten doel het bevorderen van de kennis over MVO in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). De MVO-Wijzer is gebaseerd op de internationale richtlijn voor duurzaamheid: ISO 26000.

Weska en MVO

Weska Slider MVO
Weska-MVO
Weska-MVO5

Onze kernwaarden: betrokkenheid, kwaliteit, kennis van zaken, integriteit, respect, relaties met een langdurige samenwerking en evenwicht tussen mens, winst en omgeving

Weska investeert continue in CO₂ reducerende oplossingen

Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd

Oude machines worden bij ons gerecycled via het recycleberijf ECMR.

Ons assortiment zal de komende jaren steeds meer worden uitgebreid met milieuvriendelijke producten.

Wij fietsen voor de Daniel den Hoed Kliniek, het witte bedjes feest, sponsoren het Shanty koor Rotterdam en steunen Bosnië met het leveren van hulpgoederen.

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Regelmatig stelt Weska stageplekken ter beschikking.

Onze milieubewuste euro 6 DAF LF vrachtwagens voldoen aan de strengste eisen op het gebied van emissie.