KLIKS, het innovatieve vaatwassysteem

KLIKS van green care PROFESSIONAL is het eerste assortiment in de wereld van detergenten en glansspoelmiddelen voor vaatwasmachines, Cradle to CradleTM gecertificeerd en met EU Ecolabel . Het systeem biedt een compact integraal duurzaam vaatwassysteem voor de professionele vaatwasmachines. Het is chloorvrij en biedt een alternatief voor de milieubewuste vaatwas bij gekleurde koffie- of theevlekken.

KLIKS is een 100 % hermetisch gesloten systeem, verpakt in een “bag-in-box” karton van 5 liter, met maximale gebruikersveiligheid en hygiëne.

Dit compacte systeem “off-floor” biedt een ruimte- en afvalbesparing, tot 60 % minder plastic afval.

  • Vanzelfsprekende toepassing
  • Veilig en ergonomisch bij gebruik
  • Compact en minder afval
  • Doeltreffend concentraat

Met de KLIKS connector: voor een snelle, lekvrije productwisseling. Duidelijke kleurcodering voor de juiste productkeuze. Het is een gesloten systeem voor maximale veiligheid en hygiëne.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

verkrijgbaar in het assortiment van Weska:

Weska-Kliks-Energy-Pro

KLIKS – Energy Pro Vaatwasreiniger

Innovatief biologisch afbreekbaar detergent, met complexvormer op basis van hernieuwbare plantaardige grondstoffen. Uitstekende ontvetter en ontvlekker. Chloorvrij ecologisch alternatief voor het verwijderen van koffie- en theevlekken. Zeer gunstige verbruikskosten.

Weska-Kliks-Energy-Top

KLIKS – Energy Top Vaatwasreiniger

Innovatief biologisch afbreekbaar detergent.Bevat meerdere complexvormers op basis van hernieuwbare plantaardige grondstoffen. Voor ongeëvenaarde reinigingsresultaten, zelfs in moeilijke wateromstandigheden. Chloorvrij ecologisch alternatief voor het verwijderen van koffie- en theevlekken. Zeer gunstige verbruikskosten!

Weska-Kliks-Brillant-Pro

KLIKS – Brillant Pro Glansspoelmiddel

Duurzaam glansspoelmiddel op basis van hernieuwbare plantaardige oppervlakteactieve stoffen en bio-alcohol, versnelt de droogtijd en laat borden en bestek glanzen. Uitstekende schuimcontrole, zelfs bij heel zacht water. Zeer geringe dosering!

Weska-Kliks-Brillant-Top

KLIKS – Brillant Top Glansspoelmiddel

Duurzaam glansspoelmiddel op basis van hernieuwbare plantaardige oppervlakteactieve stoffen en bio-alcohol, versnelt de droogtijd en laat borden en bestek glanzen. Het organisch zuur voorkomt kalkafzettingen op de vaat.