Klant aan het woord: Glazenwassers- en schoonmaakbedrijf ACW

Frank van Pelt, directeur ACW Hoogvliet

Weska heeft een heerlijke Rotterdamse mentaliteit: direct, helder en betrouwbaar.

Aan het woord Frank van Pelt, directeur van Glazenwassers- en schoonmaakbedrijf ACW over zijn jarenlange samenwerking met Weska. ACW, bestaat net als Weska in 2017 50 jaar. Volgens Frank zou het heel goed kunnen dat ACW ook al bijna 50 jaar klant is bij Weska. Frank runt ACW al 30 jaar samen met zijn zus Jeanette en broer Daniël, en sinds 3 jaar is ook Roger van den Donker tot de directie toegetreden.

Het is een echt familiebedrijf, destijds opgericht door hun vader. Van oorsprong gericht op de glasbewassing, waar ACW al jarenlang een landelijke speler is. De laatste jaren steeds sterker groeiende in de schoonmaakdiensten, met name in de regio Rotterdam.

Johan Willems is hét aanspreekpunt van Frank binnen Weska: ”We kunnen lezen en schrijven met elkaar, alles kan gezegd worden en ook direct. Dat werkt wat mij betreft wel zo prettig.”

Met 120 medewerkers wordt ook door ACW intensief gebruik gemaakt van my.weska.nl. Online kunnen de rayonmanagers alles bestellen en op de verschillende werkplekken laten afleveren. Voor ACW betekent dit weinig materialen op voorraad hebben, maar wel de zekerheid dat alles door Weska op tijd wordt geleverd op locatie. Ideaal.