Klant aan het woord: gemeente Doetinchem

Stef Roks en Wendy Rutgers, gemeente Doetinchem

Het totaalplaatje van Weska klopt gewoon prima!

Aan het woord Stef Roks, Teamleider Faciliteiten in de gemeente Doetinchem. Sinds 2 jaar is de gemeente Doetinchem klant bij Weska en daar zijn ze zeer tevreden over.

De schoonmaakwerkzaamheden op de 4 locaties van het stadhuis werden jarenlang uitbesteed. Vanaf 2014 is er voor gekozen om het in eigen beheer te doen. Met 6 mensen met een beperking worden overdag alle gebouwen tiptop in orde gehouden.

“Waarom Weska? Het totaalplaatje klopt gewoon prima: alles onder 1 dak, je grijpt nooit mis, hands-on-mentaliteit, goede service, je kunt er alles krijgen!”

En de korte lijnen, met name met accountmanager Leo de Ruiter vormen een goede basis van een intensieve samenwerking.  Het contact gaat heel natuurlijk, als het moet, is Leo er. “Of het nu gaat om een goed advies of voor extra instructies voor één van de medewerkers: Weska is er altijd.”

“De factuur is er altijd eerder dan de goederen haha.”, volgens Stef. Maar dat snapt hij prima. Bij een goed werkend online bestelsysteem als my.weska.nl en de digitale wereld waarin we leven, loopt uiteraard ook de administratie gesmeerd bij Weska.