Klant aan het woord: Exclusive schoonmaakbedrijf

Aan het woord is Marzena Pawlowska. Al bijna 20 jaar in het vak en sinds 9 jaar eigenaar van schoonmaakbedrijf Exclusive. Met 55 medewerkers en een breed pakket aan schoonmaakdiensten van glasbewassing, vloeronderhoud tot interieurverzorging zijn ze werkzaam van Breda tot Goes.

Schoonmaken is een vak
Schoonmaakbedrijf Exclusive investeert continu in de kennis en vaardigheden van haar medewerkers en levert dienstverlening waarbij kwaliteit en service op hoog niveau de belangrijkste pijlers zijn.

Samenwerking Weska: vanzelfsprekend
Marzena werkte destijds al samen met Weska toen zij nog in dienst was bij haar werkgever, dit naar alle tevredenheid. Toen de stap werd gezet naar een eigen onderneming, was het voortzetten van de samenwerking met Weska een vanzelfsprekende stap. Betrouwbaar, goede service en korte lijnen met accountmanager Ivonne Simonis helpen mee aan de kwaliteit die Schoonmaak Exclusive haar klanten, maar ook haar medewerkers wil bieden. Er wordt bewust gekozen voor milieuvriendelijke producten zoals de Tana Professional producten. Marzena is zeer te spreken over het gemak van bestellen via MyWeska.nl: “Ideaal om te zorgen dat er bij alle objecten/locaties altijd de juiste producten op voorraad zijn.”