Klant aan het woord: Etom Schoonmaakdiensten

Gilbert Remeeus, eigenaar van Etom

Kwaliteit, service en persoonlijke relatie!

Etom schoonmaakdiensten, een begrip in Rotterdam! Wij pakken alles aan in en rond een bedrijf op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Niet alleen zijn onze klanten divers maar ook onze werkzaamheden. Zo doen we opleveringen, onderhoud, glasbewassing en vloeronderhoud. We werken veel in de regio Rotterdam, Dordrecht en Den Haag.

Kwaliteit, service en persoonlijke relatie zijn belangrijke speerpunten. Natuurlijk is de prijs belangrijk, deze staat ook constant onder druk. Dit hoeft echter geen probleem te zijn wanneer je vertrouwen hebt in elkaar.

Als je het goed doet, komen ze bij je terug!

Zo ervaren wij ook het zaken doen met Weska. Wij zijn zeer tevreden. We weten wat we aan elkaar hebben. Adviezen en vragen worden altijd goed opgepakt en snel behandeld. Inmiddels ken ik iedereen in het bedrijf, dat werkt prettig.  Weska zit in de buurt wat handig is met bestellingen ophalen. Vanaf de start van ons bedrijf doen wij al zaken met Weska. Ik ga regelmatig  mee met bedrijfsbezoeken. Dit is goed om mee te maken, ik doe er kennis van op en ik zie het ook als een gezellig dagje uit met Weska!