klant aan het woord: Duofort

Youri Dalm van Duofort

“Weska is voor ons praktisch, dynamisch en overzichtelijk!”

Duofort is dé projectmatige onderhoudsspecialist in vloeren, raambekleding en meubelstoffen. Youri  Dalm van Duofort aan het woord: “Elke vierkante meter komt onder onze handen. Wij doen alles met vloeren, van schuren tot boenen. Het begint met de beschermlaag, die opgebracht wordt door de fabrikant, met een toplaag brengen wij extra bescherming aan. Regelmatig goed onderhoud zorgt voor de beste vloeren.”

Duofort doet al jaren zaken met Weska. Zo’n beetje alles wordt hier ingekocht. Van machines tot onderhoudsmiddelen, speciale coatings en onderhoudsmiddelen voor eindgebruikers.

“Met My.Weska.nl bestellen wij via een eigen bestellijst al onze inkopen: Een duidelijk en overzichtelijk bestelsysteem:  in één oogopslag al je gegevens en bestellingen bij elkaar.

Leo de Ruiter is onze steun en toeverlaat op wie we kunnen bouwen. We zien hem regelmatig, kan ons goed adviseren, is goed bereikbaar en we weten wat we aan hem hebben.

Weska is voor ons praktisch, dynamisch en overzichtelijk. Zo willen wij ook zijn voor onze klanten en daarom werkt het prettig om met dit soort bedrijven zaken te doen.”

Weska klanten weten waarom