klant aan het woord: Check in Cleaning

Ellen Croese en medewerkers bij The Manor Hotel Amsterdam.

“Ze geven precies datgene wat je vraagt.”

Check in Cleaning is een gespecialiseerde dienstverlener binnen de hospitality sector voor de totale verzorging van housekeeping van vele hotels in met name Amsterdam.

Al meer dan 10 jaar doe ik, Ellen Croese, zaken met Weska. Eerst via mijn toenmalige werkgever, en vervolgens toen ik zelfstandig verder ging met Check in Cleaning. Ik koos bewust voor een leverancier die naast goede producten, advies en toegespitste service hoog in het vaandel heeft. Weska sluit daarmee aan bij mijn manier van werken en omgaan met mensen.

Geen enkele vraag is gek, alles wordt snel opgevolgd en de persoonlijke contacten, met name met Leo de Ruiter en de medewerkers op kantoor, zorgen voor korte lijnen en snel schakelen. Zij verdienen een dikke pluim.

Mijn leidinggevenden hebben direct contact met Weska, waardoor zij heel dichtbij professionele hulp kunnen inschakelen; het vragen van advies,  bestellingen plaatsen via My.Weska.nl of telefonisch. Dit wordt door iedereen zeer gewaardeerd.

Innovatie is voor ons zeer van belang. Elke stap die wij kunnen zetten in efficiëntie is een verdienste. Ook Weska is een organisatie die denkt vanuit de mens en kijkt naar de toekomst. Een mooie samenwerking tussen twee professionele bedrijven!

Weska Slider MVO