green care PROFESSIONAL

Green-care

Producten van green care PROFESSIONAL staan voor eersteklas schoonmaakprestaties en integraal duurzame schoonmaakoplossingen.

green care PROFESSIONAL biedt wereldwijd het eerste uitgebreide gamma reinigings- en onderhoudsmiddelen aan met het Cradle to CradleCM Gold-kwaliteitscertificaat!
Veel certificaten op de markt behandelen slechts één aspect van een product of de productie ervan. Het Cradle to Cradle CertifiedCM-productdesign omvat een gedetailleerd evaluatiemodel voor de beoordeling van producten rekening houdend met een gezonde materiaalkeuze, hergebruik van materiaal, gebruik van hernieuwbare energie en koolstofbeheer, waterbeheer en sociaal beleid.

De producten

Glass-cleaner

GLASS cleaner

Glas- en ruitenreiniger met uitzonderlijke milieueigenschappen op basis van gistethanol (spiritus).Respecteert biologische cycli en draagt zorg voor gezondheid en veiligheid van schoonmaakpersoneel.

LINAX_stripper

LINAX stripper

LINAX stripper is een universele vloerstripper met uitzonderlijke milieueigenschappen. Het respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid van mensen en de veiligheid van het schoonmaakpersoneel

LONGLIFE_polish

LONGLIFE polish

LONGLIFE polish is een universele vloeremulsie met uitzonderlijke milieueigenschappen. Het draagt zorg voor de gezondheid van mensen en de veiligheid van het schoonmaakpersoneel.

Sanet_alkastar

SANET alkastar

Alkalische sanitairreiniger, vrij van zuren en chloor. Dit product is bijzonder materiaal- en milieuvriendelijk. Het respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel.

SANET_natural

SANET natural

SANET natural is een zure sanitaire onderhoudsreiniger, die optimaal van de natuurlijke azijnzuur gebruik maakt. Het respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid van mensen en de veiligheid van het schoonmaakpersoneel.

SANET_perfect

SANET perfect

Krachtige reiniger en ontkalker met uitzonderlijke milieu-eigenschappen. Het product respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel.

SANET_zitrotan

SANET zitrotan

Zure sanitairreiniger op basis van citroenzuur. Respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel.

TANET_karacho

TANET karacho

Uitzonderlijk materiaal- en milieuvriendelijk door het ontbreken van grensvlakactieve (surfactants) stoffen, enzymen en optische bleekmiddelen waardoor het zelfs geschikt is voor het reinigen van tapijten, textiel en bekleding van meubelen. Respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel.

TANET_neutral

TANET neutral

TANET neutral is een neutrale onderhoudreiniger met uitstekende reinigingsprestaties, zelfs tegen olie en vetten. Het respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid van mensen en de veiligheid van het schoonmaakpersoneel.

TANET_orange

TANET orange

Universele vloer- en oppervlaktereiniger met uitzonderlijke milieu-eigenschappen en een aangename sinaasappelgeur. Respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel.

TANET_SR15

TANET SR 15

Krachtige vloer- en oppervlakkenreiniger met uitzonderlijke milieu-eigenschappen. Respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel.

TAWIP_vioclean

TAWIP vioclean

Vloerreiniger met extra verzorgend effect en uitzonderlijke milieu-eigenschappen. Respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het  schoonmaakpersoneel.

green care Professional assortiment

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

green care Quick & Easy Duospray

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]