Gevel Kennismiddag bij Weska: 27 januari 2020

Weska organiseert samen met CCP International op maandag 27 januari 2020 een Gevel Kennismiddag. Deze middag is voor bedrijven die zich richten op specialistisch onderhoud van gevels. De middag omvat o.a. een uitgebreide cursus t.a.v. het reinigen, beschermen en onderhouden van alle veel voorkomende ondergronden.

Doel van de middag is het beantwoorden van uiteenlopende vragen en het vergroten van uw kennis! De middag zal plaatsvinden bij Weska Schoonmaakproducten met inloop vanaf 13:00 uur en de middag zal omstreeks 15:00 uur eindigen. Er zijn geen kosten verbonden aan een eventuele deelname. Kortom een zeer nuttige middag waarbij uw uitdagingen en vragen centraal staan.

CCP International is al ruim 12,5 jaar een ontwikkelaar en producent van reinigings- en conserverings-, en onderhoudsproducten voor vrijwel alle type ondergronden (voor meer informatie check www.ccpi.nl). Weska Schoonmaakproducten is dé totaalleverancier voor alle schoonmaakuitdagingen en exclusief dealer van de oplossingen van CCP International.

Aanmelden Gevel Kennismiddag

Aanmeldformulier Gevel Kennismiddag 27 januari 2020


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Posted in: