Duurzame producten

OspreyDeepClean stoomreiniging is de natuurlijke keuze voor intelligent schoonmaken.

Schoonmaakbedrijven staan continu onder druk om de hoogste mate van reiniging te behalen in een minimum aan tijd en kosten.

Lage druk stoomreiniging stelt u in staat om de hoogste mate van reiniging en hygiëne te halen in een minimum aan tijd.

Wetenschappelijk getest en bewezen technologie | bewezen effectief tegen veel voorkomende bacteriën | vriendelijk voor mens en milieu | laat u uitgebreid informeren middels de Weska productfilm ->

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
OspreyDeepClean-Weska2

Waarom is reinigen met stoom beter als traditionele reinigingsmethoden:

 • Stoom penetreert alle hoeken en poriën die met traditionele schoonmaakmethoden en schoonmaakmiddelen onbereikbaar blijven
 • Er wordt een hogere hygiëne standaard bereikt. Verbetering van antibacteriële werking tegen veelvoorkomende bacteriën
 • Het oppervlak is direct schoon en droog. Tijdsbesparend en u bent verlost van onhygiënisch residu
 • Het is een milieuvriendelijk manier van reinigen. Minimaal verbruik van water en chemische reinigingsmiddelen
 • Het gebruiksvriendelijk concept. Eenvoudige bediening en ergonomisch verantwoord
 • De kosten zijn lager. Minimaal waterverbruik, besparing op chemische reinigingsmiddelen en besparing van arbeidsuren

Stoomreiniging is uitstekend toepasbaar in:

 • Zorginstellingen
 • De recreatiebranche
 • Catering- en Horecabedrijven
 • Scholen en kinderdagverblijven
 • Supermarkten
 • Automotive branche

Word een stuk groener met Satino Black en stap net als anderen over op het enige echte duurzame en 100% Cradle to Cradle toiletpapier, handzeep, foamzeep en uiteraard de bijbehorende stijlvolle dispensers.

SatinoBlack_Banner
Satino-Black-Weska1

Met Satino Black maakt u op eenvoudige wijze van uw toiletruimte de duurzaamste ter wereld.

Voor de productie van gangbaar hygiënepapier en zeep worden normaliter tal van chemicaliën toegepast. Samen met onderzoeksbureau EPEA in Duitsland zijn alle chemicaliën in detail onderzocht op eigenschappen, zoals aanwezige verontreinigingen, maar ook op biologische afbreekbaarheid en zijn de stoffen die niet voldoen vervangen voor natuurlijke en biologisch afbreekbare hulpstoffen. Hierdoor is het Satino Black hygiënepapier het enige ter wereld dat de keurmerken FSC recycled, Europees Ecolabel en Cradle to Clradle mag voeren.

De Satino Black handzeep en foamzeep worden geproduceerd met 100% groene energie en zijn dus volledig CO2-neutraal. Ook de zepen van Satino Black zijn Cradle to Cradle gecertificeerd, waardoor grond- en hulpstoffen volkomen onschadelijk zijn voor mens en milieu.

De Satino Black dispensers worden geproduceerd met behulp van 100% groene energie en zijn gemaakt van gerecyclede kunststof, waardoor het inzetten van fossiele grondstoffen als minerale olie wordt voorkomen.

Reinigen met green care professional
Absolute milieu- bewuste schoonmaak!

Green Care Professional, een dochtermaatschappij van Werner en Mertz, is leider op gebied van milieubescherming en duurzaamheid. Met haar duurzame betrokkenheid, vestigt Green Care Professional nieuwe normen inzake milieubescherming voor de gehele industrie.

Green Care heeft speciale reinigingsmiddelen voor de hygiëne op ieders werkgebied. Van grootkeukens tot ziekenhuizen en van toiletvoorzieningen tot stenen vloeren. Green Care besteed veel aandacht aan de milieuvriendelijkheid, voor, tijdens en na het productieproces.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

Greenspeed® is producent en ontwikkelaar.

Om duurzame, milieubewuste reiniging te waarborgen en naar een hogerniveau te tillen, werkt Greenspeed® voortdurend aan de verdere ontwikkeling van de microvezeltechnologie.

Unieke microvezeltechniek

Met de komst van Greenspeed® microvezel is schoonmaken op revolutionaire wijze veranderd. De Greenspeed® producten bestaan uit microvezel, een kunststofvezel samengesteld uit polyester en nylon.

Dankzij een uniek bewerkingsproces is de vezel gesplitst, waardoor een wijdvertakt stelsel van holle buisjes ontstaat. Deze holle buisjes hebben twee grote voordelen:

 • Als het product vochtig is, trekt het water stof en vuil de holle buisjes in
 • Het absorberend vermogen van het product is hierdoor zeer hoog

Nordic Ecolabel ‘Swan’

Het Nordic Ecolabel staat voor de producten die voldoen aan de strenge milieu-, kwaliteits- en gezondheidseisen die het Nordic Ecolabelling Program stelt. Het staat borg voor bijvoorbeeld een ecologisch verantwoorde productieketen van Cradle to Cradle, de hoogste productkwaliteit en gegarandeerde functionaliteit in de praktijk.

Ook bij de verpakkingen is rekening gehouden met een lage belasting van het milieu. Kortom: een schoon milieu, een perfect schoonmaakresultaat en een bewezen lange levensduur.

Greenspeed® stopt niet bij de levering van slimme en verantwoorde kwaliteitsproducten. Om optimaal en ergonomisch gebruik te garanderen, geven wij trainingen aan schoonmaakpersoneel. Ergonomie staat hoog in het vaandel bij Greenspeed®, want ook dat is duurzaamheid!

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

De Verde-lijn, een serie ‘groene’ innovatieve schoonmaaksystemen made by Numatic.

De Numatic-Verde producten hebben naast een groen uiterlijk ook echt een groen karakter. Numatic is ISO 14001 gecertificeerd en neemt bijvoorbeeld continue alle productieprocessen onder de loep om de milieuvriendelijkheid van de producten op het hoogste niveau te krijgen en te houden.

De serie bestaat uit een compact mopsysteem, twee materiaalwagens en een energiezuinige stofzuiger. De gebruikte kunststoffen zijn recyclebaar en de verwerkte metalen zijn op eenvoudige wijze te scheiden. Een belangrijk onderdeel van het leveringsprogramma is dat producten die niet meer kunnen worden gebruikt worden teruggenomen. Numatic zorgt ervoor dat deze producten op verantwoorde wijze worden gedemonteerd en waar mogelijk worden gerecycled.

Weska-Verde-Numatic4