DUOFORT tekent samenwerkingsovereenkomst met Weska en Diversey

Foto: v.l.n.r. boven: Johan Willems en Leo Ruiter (Weska) v.l.n.r. onder: Peter van der Jagt (DUOFORT) en Hayo Zaal (Diversey)

Op 10 april jl. heeft DUOFORT BV een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Weska BV en Diversey. DUOFORT en Weska zijn al jaren partners op het gebied van machines en materialen voor het professioneel vloeronderhoud dat DUOFORT bij haar klanten landelijk uitvoert. Onlangs heeft Weska de nieuw uitgeschreven tender gewonnen en is het bestaande partnership hierdoor verlengd.

De reden dat DUOFORT voor Weska heeft gekozen is in eerst plaats de flexibiliteit en professionaliteit van de gehele Weska organisatie. Door duidelijke management informatie te verschaffen grijpt DUOFORT nooit mis. Dit werkt erg prettig omdat DUOFORT veel ad hoc werkzaamheden dient uit te voeren, waardoor afnames lastig te plannen zijn.

Verder biedt Weska diverse extra mogelijkheden als prefered supplier van Diversey. Dit geeft DUOFORT de mogelijkheid altijd tegen de meest interessante condities optimaal gebruik te maken van de beschikbare kennis en middelen van Diversey.