cssmenu

Clean is Changing

De behoefte aan slimmere vloerreiniging is nog nooit zo groot geweest Wij staan klaar om u daarmee te helpen

COVID-19 verandert de manier waarop de wereld schoonmaakt - en verhoogt de normen en verwachtingen van uw klanten - uw vloeronderhoud moet veiliger, effectiever en efficiënter zijn dan ooit tevoren. Gedurende een beperkte tijd bieden wij in samenwerking met Nilfisk vier van hun best verkochte en meest innovatieve schrobzuigmachines aan. Of uw toepassingen nu een kleine of middelgrote machine vereisen, wij zijn er zeker van dat u een oplossing zult vinden om uw vloeronderhoud in een slimmere richting te brengen.

Nilfisk
Nilfisk SC401
Nilfisk SC500
Nilfisk SC2000
Als marktleider op het gebied van vloerreiniging biedt Nilfisk een aantal van de meest capabele en innovatieve schrobzuigmachines voor werkzaamheden op elke schaal. De oplossingen van Nilfisk combineren slimme technologie en functies met een compact, duurzaam ontwerp, waardoor betere prestaties, efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid mogelijk worden voor een verscheidenheid aan toepassingen – met als doel u te helpen de toenemende hygiënische standaards die tegenwoordig gelden, te overtreffen.

Graag een afspraak met een van onze ervaren accountmanagers of meteen bestellen ? Neem contact met ons op via info@weska.nl

subfooter