Uitgelicht: Carpet Cleaner ‘Encapsulation’

Weska heeft in haar assortiment de producten van het Oostenrijkse merk Carpet Cleaner. Dit gerenommeerde merk is gespecialiseerd in professionele tapijtreiniging op basis van encapsulation. Het Carpet Cleaner concept bevat borstelmachines met contra roterende borstels, verschillende encapsulation-oplossingen, spotters en één van ‘s werelds beste droge reinigingsmiddelen voor tapijt.

Het concept wordt erkend door vooruitstrevende tapijtfabrikanten, en staat op de lijst van erkende diepte-reinigingssystemen van het Carpet & Rug Institute (CRI). Laboratoria hebben het droge reinigingsmiddel voor tapijt erkend als 99,9% organisch en WoolSafe goedgekeurd product.

De Carpet Cleaner Encapsulation methode laat absoluut geen residuen achter in het tapijt. De droogtijd is minimaal, het tapijt is na reiniging dan ook direct beloopbaar. De Carpet Cleaner encapsulation methode verlengt de levensduur van tapijt, is een ergonomisch en minder arbeidsintensief systeem dan traditionele methodes en bespaart dus tijd en geld.

Weska CC-FAMILY600px