Apesin Swift – ongeëvenaarde desinfectie

Het is van belang de juiste methoden toe te passen en producten te gebruiken bij desinfectie ter bestrijding van desbetreffend micro-organisme. Een desinfectie als geen ander, dat is Apesin Swift van Tana Professional. Een ready-to-use desinfectiemiddel die het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt en geen spoeling nodig heeft. Apesin beschikt over een N-nummer.

Het desinfectiemiddel Apesin is veilig bij direct contact, en heeft een gecombineerd effect door zijn bactericide en levuricide werking. Concreet kunnen problemen zoals ongewilde, slecht ruikende gisten en schadelijke infecties definitief de laan uit worden geholpen.

Apesin Swift kan worden toegepast in: keukens, dierenzorgcentra, nagelsalons, woon- en zorgcentra, pedicurecentra, schoonheidscentra, crèche, ziekenhuizen. Dit maakt het één van de meest mutifunctionele producten in het Werner & Mertz gamma.

Apesin Swift, de toekomst van een ziektevrijleven

Meer informatie & advies
Wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden van Apesin Swift voor uw organisatie? Laat het ons weten, Weska informeert u graag.

Weska Desinfectie
Weska-Apesin-Swift-groen
Posted in: