Actie Nilfisk SC500 BD Full Package schrobzuigmachine

Met het Ecoflex systeem kunt u reinigen met alleen water en daar waar de vloer extra vervuild is gebruikt u de Ecoflex functie waardoor er gedurende één minuut extra water, extra reinigingsmiddel en extra borsteldruk wordt gegeven. De dosering van het water is afhankelijk van de werksnelheid, wat bijdraagt aan consistente reinigingsprestaties en een besparing op het verbruik van water.

Klick-on/off voor het automatisch bevestigen van de borstel/pad. De zuigmond kan met de voet omhoog/omlaag worden gebracht. Deze is van kunststof en heeft een nieuw bevestigingssysteem voor de zuigrubbers. Hierdoor zijn de zuigrubbers zeer snel en eenvoudig te vervangen.

Het overzichtelijke bedieningsdisplay geeft direct een overzicht van de instellingen. De eenknopsbediening zorgt dat de SC500 schrobzuigmachine snel en gemakkelijk in werking gesteld kan worden. De ‘drive-paddles’ zorgen voor een goede ergonomische houding.

De Nilfisk SC500 schrobzuigmachine wordt geleverd met twee gebruikerssleutels. Gele sleutel: voor de hoofdgebruiker. Hiermee kunnen alle instellingen worden aangepast. Grijze sleutel: voor de gebruiker. De instellingen kunnen niet worden aangepast. Dit voorkomt foutief gebruik van de instellingen en het voorkomt ook schade.

Door het zeer lage geluidsniveau van slechts 60 ±3 d(B)A is overdag reinigen goed mogelijk. De SC500 is zeer geschikt voor gebruik door schoonmaakbedrijven. De SC500 kan ook prima worden ingezet in ziekenhuizen, scholen, kantoren, supermarkten en retail, sporthallen, restaurants en hotels.

Actieprijs € 5.999,- met gratis Bright & Water vloerpads groen.
Zolang de voorraad strekt.

Posted in: