Zien we je op Beurs Facilitair op 24, 25 en 26 januari in Utrecht?

Op 24, 25 en 26 januari is de jaarlijkse Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer. Net als voorgaande jaren kunt je Weska vinden op deze beurs, dit jaar in stand D6.

Samen met onze partners Diversey (van o.a. de merken Taski en Sure), Lindhaus, 3M en Osprey Deepclean (Gumbusters) informeren wij je graag over onze producten en diensten en ons online bestelsysteem my.weska.nl, het systeem om de volledige inkoopbestelprocedure te managen, van order tot en met de factuur.

Mensen centraal
Al vanaf de oprichting staan mensen centraal bij Weska. Er wordt veel geïnvesteerd in de eigen mensen. “Vakbekwaamheid is het startpunt van het geven van goed advies en het leveren van goede producten. Dat was 50 jaar geleden zo, en daar staan we nog steeds voor”, aldus Johan Willems. Klant- en oplossingsgericht werken: niet alleen zeggen, maar ook gewoon doen. Dat is waar Weska voor staat en ook tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer.

Maak het de klanten makkelijk
Al jarenlang werkt Weska oplossings- en klantgericht. Bestellen via het online bestelsysteem My.Weska.nl, via de telefoon, of gewoon bestellen of advies vragen door even langs de showroom te gaan, het kan bij Weska. Een breed assortiment en het per klant per locatie laten afleveren van de goederen is een groot voordeel voor menig klant. Willems: “Voor elk schoonmaakprobleem zoeken wij de oplossing. Met onze eigen mensen, met het inschakelen van de technische service- en onderhoudsdienst, samen met onze leveranciers.”

Online bestelsysteem My.Weska.nl
Het verder ontwikkelen van het online bestelsysteem is op dit moment in volle gang. Ook hier probeert Weska haar klanten nog beter te kunnen bedienen. Willems: “Het online managen van de volledige inkoopbestelprocedure staat bij veel van onze klanten centraal: goede kwaliteitsproducten, tegen de juiste prijs, snel geleverd op de juiste locaties.

Johan Willems:
“Wij geven onze klanten hiermee een tool om inkoopbudgetten goed te bewaken en efficiënter te werken. Kortom: tijd en geld besparen. Niet onbelangrijk in onze branche.”

Weska is dit jaar te vinden in stand D6. Wij zien je graag in de Jaarbeurs Utrecht!