Weska levert nieuwe serie Nilfisk VP300 aan SVS

Van links naar rechts Hans Schröder (SVS) | David Nadin (Weska) | Bart van Weegberg (SVS) | Johan Willems (Weska) tijdens de overhandiging van de eerste twee Nilfisk VP300 stofzuigers op de ISSA | InterClean 2014 in de RAI in Amsterdam.

Hét opleidingsinstituut voor de schoonmaakbranche SVS heeft samen met haar hofleverancier Weska schoonmaakproducten de afgelopen periode een aantal stofzuigers getest die worden gebruikt bij alle opleidingen en examens in Nederland. De Nilfisk VP300 HEPA kwam hierbij als winnaar uit de bus.

SVS-docent Hans Schröder: “Weska is al meer dan 30 jaar hofleverancier van SVS. De afgelopen periode hebben we een selectie gemaakt uit de diverse merken stofzuigers. Uiteindelijk bleven er twee stofzuigers over waarvan de Nilfisk VP300 overtuigend heeft gewonnen. De stofzuigers maken honderden ‘ritjes’ per jaar door heel Nederland, waarbij ze tijdens de opleidings- en examenmomenten diverse malen uit elkaar worden gehaald en in elkaar worden gezet. Mede hierdoor moest de stofzuiger aan stevige voorwaarden voldoen”.

Weska directeur Johan Willems: “Naast het lichte gewicht en de uitstekende filtratie is de Nilfisk VP300 voorzien van een 1200 Watt motor die slechts 50dB(A) voortbrengt. Maar ook de robuustheid, de telescoopbuis en de kabellengte van 15 meter heeft allemaal meegeteld in de ‘tweestrijd’.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

SVS-docent Hans Schröder: “Als ervaringsdeskundige vind ik vooral het gewicht en het feit dat het een geluidsarme stofzuiger is een enorm pluspunt. We gaan deze Nilfisk partij de komende periode flink op de proef stellen. Als de VP300 de verwachtingen waarmaakt dan zou het best eens kunnen dat er meer Nilfisk in ons opleidingsassortiment gaat verschijnen”.

Meer informatie over de Nilfisk VP300 HEPA vindt u hier

Klik hier voor een overzicht van ons Nilfisk assortiment

Heeft u vragen? Belt of mailt u ons dan uiteraard gerust.