Vacature Magazijnmedewerker | Vakantiekracht

 

Organisatie
Een ruime keuze en op elke vraag een antwoord, dat is waar Weska voor staat als dé vakgroothandel voor schoonmaakprofessionals! Wij leveren al meer dan 50 jaar reinigingsmiddelen, hulpmiddelen, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, reinigingsapparatuur en producten voor persoonlijke hygiëne. Een betrouwbare partner zijn, vinden wij zeer belangrijk.

Functie
Als Magazijnmedewerker verwerk je de bestellingen in het magazijn. Voor de verkoopbinnendienst maak je de afhaalorders gereed en zorg je voor de controle en voortgang hiervan. Je verwerkt de bestellingen ten behoeve van verzending. Bij alle werkzaamheden zorg je dat alles netjes administratief in orde is.

Kandidaatprofiel
Je bent enthousiast, kunt goed in teamverband werken en wilt graag op in  de zomervakantie de handen uit de mouwen steken om wat bij te verdienen!

Ons aanbod
Wij bieden een prettige werkomgeving waarin kwalitatief zeer hoogwaardige producten (A-merken) o.a. Nilfisk, Vileda Professsional, Werner & Mertz, Diversey Care, 3M en Tork, met een uitstekende marktpositie centraal staan. Werktijden in overleg te bepalen.

Interesse?
Lijkt deze uitdaging je wat? Stuur dan jouw cv met motivatiebrief t.a.v. Mart Zwaan (info@weska.nl) of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

sollicititatieformulier Magazijnmedewerker (vakantiekracht)

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, rtf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Posted in: