Nilfisk SC6000 opzit-schrobzuigmachine

Kies voor een hogere productiviteit en lagere kosten

De Nilfisk® SC6000 is een opzit-schrobzuigmachine van de nieuwste generatie met de omvang, snelheid en technologie om grote vloeroppervlakken schoon te maken – tegen extreem lage operationele kosten (TCO Total Cost of Ownership).

Deze gebruiksvriendelijke machine bespaart water en reinigings- middelen en is ontworpen om urenlang met hoge snelheid superieure reinigings- en droogprestaties te leveren. Robuust en betrouwbaar, de accu-aangedreven SC6000 is ontwikkeld om lang mee te gaan bij een beperkte behoefte aan service en onderhoud. Daardoor is hij voor u de juiste keus, wanneer u op zoek bent naar een efficiënte reinigingsoplossing met een minimale uitval en stil­stand.

De SC6000 is verkrijgbaar in 3 verschillende versies en is de ideale oplossing voor veel bedrijven, industrieën en schoonmaak­bedrijven die vloeren van grote ruimtes, zoals productiehallen, magazijnen, supermarkten, luchthavens, parkeergarages en logistieke centra, moeten schoonmaken.

Smartflow hendel geïntegreerd in het stuurwiel: reduceert de hoeveelheid water op het dek, voorkomt spatten in bochten, verlaagt het verbruik en zorgt voor perfecte droge vloeren.

De zuigmond is ontworpen om zich gemakkelijk van zijn bevestiging te laten verwijderen met behulp van de ergonomische handgrepen zonder dat er een slangaansluiting vast of los gemaakt moet worden.

Snelheidsbegrenzer gaat vermoeidheid bij de bestuurder tegen, vooral bij
het manoeuvreren rond obstakels.

De SC6000 wordt geleverd met de intelligente SmartFlowTM functie die automatisch de hoeveelheid water en reinigingsmiddel aanpast aan de rijsnelheid – en als u meer water, reinigingsmiddel en energie wilt besparen, kunt u voor het optionele EcoflexTM systeem kiezen.

Elk detail van de Nilfisk SC6000 is erop gericht het werk non-stop uit te voeren – over een lange levensduur en tegen de laagst mogelijke totale operationele kosten.

● Verkrijgbaar in 3 verschillende versies: 86 cm of 105 cm met dubbele schijf borstel of 91 cm met dubbele cilindrische borstel

● Consistente reinigingsprestaties: ontworpen voor verschillende soorten vloeren, van gladde, effen vloeren tot tegelvloeren

● ‘Best-in-class’ droogprestaties dankzij de optionele dubbele turbine

● Betrouwbare en robuuste constructie in een compact formaat

● Volledig beschermd schrobdek en zijskirts met robuuste stalen bescherming en rollers om schade aan de machine of object te voorkomen
Het OLED-display is zelfs onder zeer heldere lichtomstandigheden en vanuit elke kijkhoek afleesbaar

● Geen gereedschap nodig om de hoofdcomponenten van de machine te vervangen: borstels, zuigrubbers en zijskirts

● Click on/off syteem voor eenvoudige bevestiging van borstels en/of padhouders

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]