Twisterpads: chemie vrije vloerreiniging

Twister vloerpads
Twister is een revolutionair ‘groen’ systeem voor het reinigen van vloeren. De vloerpads zijn voorzien van miljarden microscopisch kleine diamanten. In plaats van gebruik te maken van reinigingsmiddelen, poetsen en polijsten de Twister pads de vloer mechanisch schoon met alleen water. De Twister pads zijn toepasbaar op éénschijfsmachines én schrobzuigautomaten en geschikt voor alle soorten vloeren.

Kleurcodering
Twister kent verschillende kleuren, elk met een eigen toepassing. Afhankelijk van de vervuiling wordt er tijdens het normale schoonmaakwerk gewerkt met verschillende kleuren vloerpads.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

Waarom kiezen voor de Twister pads?
Grote voordelen van het gebruik van Twister diamantpads zijn:

  • het verkorten van de schoonmaaktijd
  • het niet hoeven gebruiken van chemische middelen dus geen kosten voor detergenten en veiliger werkomgeving
  • een lange levensduur
  • meer glans
  • de toepasbaarheid op alle machines
  • besparing in schoonmaakkosten tussen 40 à 60%

De pads zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Omdat er geen reinigingsmiddelen meer aan te pas komen en er minder vaak schoongemaakt hoeft te worden, levert het gebruik van Twister zijn voordeel op.

Toepassingen Twister vloerpads
Twister kan worden gebruikt op de meeste vloeren zoals terrazzo, natuursteen, beton, PVC, vinyl, keramisch tegels en rubber vloeren en kan versleten vloeren omtoveren tot schone, glanzende en glimmend gepoetste vloeren. De Twister pad Xtreme is bijvoorbeeld de probleemoplosser voor de industrie. De Twister rode pad voor het intensief reinigen van versleten, stenen vloeren.

Meer informatie? Weska helpt u graag!

Posted in: