Binnenkort bij Weska: de nieuwe revolutionaire Taski® Aero stofzuigers

Vanaf september 2017 heeft Weska de nieuwe en revolutionaire stofzuigers van Taski in het assortiment: de TASKI AERO! 

Stille stofzuiger
Door middel van een innovatieve en gepatenteerde technologie is de TASKI AERO extreem stil met 53dB (A). Dit lage geluidsniveau maakt het mogelijk om de machine zonder problemen in te zetten bij dagschoonmaak. Met de eco-modus knop kan het geluidsniveau nog verder verminderd worden tot zelfs 50db(A). De stilste in zijn klasse!

MVO
De nieuwe TASKI AERO stofzuigers zijn zeer efficiënt en hebben een 585W motor. Deze motor geeft hetzelfde resultaat als een stofzuiger met een motor met meer dan 900W. Dit kan worden bereikt dmv een innovatieve luchtstroom inclusief een unieke fluistertechnologie. Niet alleen beter voor het milieu, ook aanzienlijk minder stroomkosten!

Optimale ergonomie en veilig in gebruik
Standaard is de TASKI aero voorzien van een telescoopsteel waardoor gebruikers altijd de juiste houding kunnen aannemen. HIerdoor worden rug en gewrichten minder belast. Bovendien is de machine fluisterstil en wendbaar waardoor de gebruiker zonder problemen de stofzuiger voor langere tijd kan gebruiken.

Door het opwikkelsysteem dat standaard in de PLUS modellen zit, bespaart men tijd en kan de stofzuiger makkelijk en veilig worden verplaatst.

Tijdens het gebruik zorgt de opvallende oranje kabel ervoor dat omstanders maar ook de gebruiker er niet snel over zullen struikelen. De 12,5 meter lange kabel kan als het nodig is, door de gebruiker zonder gereedschap worden vervangen.

[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]

TASKI AERO stofzuiger modellen
De nieuwe innovatieve en energiezuinige stofzuigers worden geleverd in 4 modellen:
TASKI AERO 8
TASKI AERO 8 PLUS
TASKI AERO 15
TASKI AERO 15 PLUS

De aero 8 heeft een ketelinhoud van 13 liter. De aero 15 heeft 15 liter en accessoires geïntegreerd in de machine. De PLUS modellen hebben onder andere een “haspel”-systeem om de elektriciteitskabel op te rollen en een eco modus waardoor het geluidsniveau nog verder verlaagd wordt tot slechts 50dB(A)!