Progenta verlengt partnerschap met Weska en Diversey

v.l.n.r. Hayo Zaal (Diversey) Marijn van Dijkhuizen (Progenta) en Johan Willems (Weska)

Progenta, specialist in vloeronderhoud, werkt al jaren samen met Weska Schoonmaakproducten en Sealed Air Diversey Care. Dat is geen toeval, maar een bewuste keuze als het gaat om het leveren van kwaliteit en klantgericht werken.

Alle partijen hebben in de nieuwe samenwerkingsovereenkomst, welke onlangs werd getekend, opnieuw gekozen voor het samen leveren van middelen, het delen van kennis en het vlekkeloos organiseren van oplossingen voor welke vloer dan ook.

Marijn van Dijkhuizen van Progenta: “Wij merken dat er bij de traditionele schoonmaakbedrijven een gebrek aan kennis bestaat als het gaat om het onderhouden van vloeren. In Elst beschikken wij over een Spot Academy waar wij onze medewerkers, klanten en fabrikanten opleiden en kennis delen over diverse vloeren en het onderhoud daarvan.“

Johan Willems van Weska: “Goede machines, juiste dosering van middelen, regulier onderhoud aan de machines, de juiste pads en het tijdig vervangen van pads. Het zijn allemaal zaken die van belang zijn bij het onderhouden van vloeren. Dit in combinatie met goed opgeleid personeel is de enige manier om te staan voor kwaliteit van vloeronderhoud. Weska draagt hier graag aan bij.

Hayo Zaal van Sealed Air Diversey Care: “Met ons partnerschap kunnen wij gezamenlijk onze klanten nog sterker bedienen als het gaat om het leveren van een totaalconcept. Geen vloer waar wij gezamenlijk het juiste onderhoud niet voor kunnen leveren.”

Marijn van Dijkhuizen: “In onze samenwerking met Weska en Diversey maken wij een bewuste keuze als het gaat om kwalitatief hoogwaardige machines, producten, maar bovenal goede services en een prettige manier van samenwerken.

Progenta, Weska en Diversey hebben hun partnerschap verlengd met 5 jaar.