Profiteer nu van de Numatic Combideal!

Profiteer nu van de Combideal:
Numatic PPR 240 A Stofzuiger + Numatic XC3 materiaalwagen groen

De PPR-240 A stofzuiger is de favoriet van iedere professionele schoonmaker. Het bewezen model gaat al tientallen jaren mee. Technisch is er veel veranderd de afgelopen jaren. Het EcoDesign label van deze stofzuigers is belangrijk geweest bij de ontwikkeling. De PPR onderscheidt zich op het gebied van het unieke snoeroprolsysteem, het wattage, de levensduur en duurzaamheid.

De Numatic XC3 materiaalwagen biedt optimale bergruimte voor een efficiënt interieuronderhoud in kantoren en andere accommodaties. Het onderstel is gemaakt van het unieke, oersterke materiaal structofoam, dat rijdt op vier niet-strepende zwenkwielen van 75mm en is voorzien van draaiende stootwielen op de randen. Het bovenstel heeft een buizenframe met Nutex coating, twee grote diepe trays en twee 10 liter emmers in twee verschillende kleuren.

De Numatic XC3 materiaalwagen is uitgevoerd met een grote afvalunit met 120 liter inhoud, waarin afvalzakken passen met afmetingen 700 x 1100 mm. Door toepassing van het scheidingscompartiment kunnen ook twee 70 liter afvalzakken worden geplaatst waardoor u makkelijk op de werkvloer al het afval kunt scheiden.

Nu samen voor: € 249 ex btw

Beperkte voorraad  | Op = Op

Posted in: