NIEUW: Comac Vispa XS, Dé draadloze compacte schrobmachine

Comac Vispa XS, Dé draadloze compacte schrobmachine

Reinigen waar en wanneer u wilt!

De nieuwe Comac Vispa XS is een revolutionaire schrobzuigmachine, geschikt voor het reinigen van kleine oppervlakken. De machine wordt aangedreven door een lithium-ion batterij die het mogelijk maakt om de machine meerdere malen per dag in te zetten. Tussendoor opladen is geen enkel probleem.

Lithium ion technologie
De  Lithium ion accu zorgt voor een constante prestatie en kan snel opgeladen worden. Ook tussentijdse ladingen zijn toegestaan bij lithium ion accu’s.

Parabolische zuigmond
De parabolische zuigmond draait mee met de borstel waardoor ook in de bochten het water perfect wordt opgezogen. De zuigmond kan zelfs compleet 180 graden gedraaid worden, waardoor het water ook in een achterwaartse schrobbeweging wordt opgezogen.

Comfortabel in gebruik
De stuurarm is in hoogte verstelbaar voor een optimale werkhoogte.

Weska-Comac-Vispa-XS3
Weska-Comac-Vispa-XS2

Respect voor mens en milieu
De ECO mode is ideaal voor dagelijkse reiniging en garandeert een perfect hygiënisch resultaat zonder waterverspilling. Eén druk op de ECO knop zorgt voor een energie zuinigere machine met minder watergebruik en lager geluidsniveau.

Stevig en licht
Met aluminium als basis voor het chassis, is de Vispa XS zowel robuust als licht.

Compact en laag ontwerp
Dankzij de compacte afmetingen neemt de Vispa XS weinig ruimte in en makkelijk te vervoeren. De Vispa XS is perfect voor restaurants en kantoren omdat de machine eenvoudig en effectief onder tafels kan reinigen.

Door zijn compacte afmetingen is er geen ruimte te klein om te worden gereinigd.

Weska-Comac-Vispa-XS1
Weska-Comac-Vispa-XS4
[fluid_wrapper width="686" height="386"][/fluid_wrapper]
Posted in: