Makita

Weska-Makita-1

Kwaliteit als passie

Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Die kwaliteit komt niet zomaar tot stand. Dat is een filosofie, de passie van 500 ingenieurs die dag in dag uit werken aan verbeteringen en nieuwe machines. Machines die stuk voor stuk berekend zijn op hun  zware taak. Dag in dag uit. Omdat gebruikers op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen. Omdat ze hun geld er mee moeten verdienen, en omdat ze hún passie er mee willen kunnen uitleven: het creëren van iets nieuws. Er zijn al zoveel mooie dingen gemaakt met Makita.

Makita biedt werkvrijheid!
Geen haspels en stopcontacten meer zoeken of kabels uitrollen. Enkel de stofzuiger van accu’s voorzien en je bent klaar voor het werk. Makita biedt echte werkvrijheid.

Verkrijgbaar in het assortiment van Weska:

Weska-Makita-Robotstofzuig2

Makita Robostofzuiger

Voorzien van maar liefst 17 sensoren is deze onafhankelijke veger geschikt voor commerciële en industriële toepassingen tot 500 m2. Je kunt de Robotstofzuiger instellen om te beginnen met werken na 1, 3 of 5 uren. Ofwel in de avonduren of ’s nachts. Aangedreven door twee 18 V accu’s die parallel geschakeld zijn. Wanneer één accu zijn limiet heeft bereikt, wordt er automatisch overgeschakeld naar de tweede accu.

Weska-Makita-DVC862LZX

Makita accu stofzuiger

Van de accu- en ladertechnologiespecialist voor de schoonmaker.
Lichtgewicht accu stofzuiger met maar liefst 8 liter stofzakinhoud en een werktijd tot 40 minuten. Professionele stofzuiger voor droog, vochtig en nat vuil. Werkt volledig op accu. Bespaart tijd in het zoeken naar en wisselen van stopcontacten.

Technische gegevens: 
Luchtverplaatsing 2100 l/min | Luchtvolume 72 – 126 m³/uur |
Vibratie ah onbelast 2,5 m/s² | Vibratie (K) onbelast 1,5 m/s²
Geluidsdrukniveau (LpA) 70 dB(A)

Weska-Makita-Rugstofzuiger2

Makita Ruggedragen accu stofzuiger

De ruggedragen accu stofzuiger van Makita. Ideaal voor iedere professional die regelmatig gaten boort of meters moet schuren. En aangedreven door 2x 18 V, werk je met de kracht van 36 V. Ervaar een geweldige bewegingsvrijheid dankzij het prettig zittend en goed ontworpen gewatteerde harnas. Werk gemakkelijk aan één stuk door. De accu’s zijn sneller volgeladen, dan ze leeg raken.

Weska-Makita-Steelstofzuig2

Makita Steelstofzuiger

Deze handige en compacte accu steelstofzuiger is ideaal voor kleine ruimtes. Voorzien van verrassend adequate zuigkracht en eenvoudig instelbaar. waarbij je op de lagere stand langer kunt doorwerken en op hoge stand voor een nog beter resultaat. Wordt onder andere gebruikt voor het snel schoonmaken van vliegtuigen.

Weska-Makita-Hybride-Stofz2

Makita Hybride stofzuiger

De hybride stofzuiger bespaart tijd van zoeken naar en wisselen van stopcontacten.•Snoer te kort? Zuig door op accu.
Accu leeg? Zuig door op 230 V.•Goede zuigkracht (TNO gecertificeerd) Je kunt alle kanten op. Goede zuigkracht in beide standen. Werk een half uur tot ruim een uur op een volle 5,0 Ah accu. Compact van formaat en absoluut licht in gewicht. Kan geleverd worden met een HEPA filterset voor TNO certificering. Ideaal voor situaties waar snoeren lastig/gevaarlijk zijn (winkels, zorg, kantoren). Dankzij het minimale geluid, uitermate geschikt voor dag schoonmaak.