Lees het laatste nieuws in onze Weska krant!

Weska Krant september 2017

Weska, al 50 jaar dé vakgroothandel voor Schoonmaakproducten in Rotterdam

Een ruime keuze en op elke vraag een antwoord, dat is waar Weska voor staat als dé vakgroothandel voor schoonmaakprofessionals! Wij leveren reinigingsmiddelen, hulpmiddelen, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, reinigingsapparatuur en producten voor persoonlijke hygiëne.

De ontwikkelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid delen wij graag met onze klanten. Niet alleen in ons advies, maar ook professionele product- en schoonmaaktrainingen en instructies verzorgen wij ‘on the job.

Smetteloos betrouwbaar
Weska beschikt over een enthousiast team van vakmensen dat te allen tijde paraat staat om u van dienst te zijn. Onze professionele medewerkers voorzien u graag van een passend en realistisch advies. In onze showroom, of bij u op locatie, kunnen wij uitgebreide demonstraties en trainingen verzorgen.

Onderhoud
Daarnaast staat de technische servicedienst van Weska altijd klaar om eventuele storingen aan uw reinigingsapparatuur vakbekwaam en snel op te lossen. Ons preventief onderhoud is uw garantie voor een langdurige betrouwbaarheid.

Goed onderhoud zorgt ervoor dat de kans op storingen tot het absolute minimum word teruggebracht, uw schoonmaakmachines leveren optimale prestaties en gaan langer mee.

Makkelijk en Snel: neem direct je bestelling mee!
Producten worden door Weska uit voorraad geleverd. Met ons eigen flexibele distributienetwerk leveren wij op al uw locaties, op de momenten dat u dat wenst. Onze showroom is van maandag tot vrijdag de gehele dag geopend voor wie graag de goederen direct zelf wil meenemen.

Posted in: