Drukbezochte Training Twister Vloeronderhoud

Tijdens de training Twister Vloeronderhoud welke Weska in samenwerking met Wecoline organiseerde, kregen de deelnemers praktijklessen en tips om vloerproblemen definitief aan te pakken. Weten hoe een bepaald soort vloer gereinigd moet worden en welke vloerpads ervoor zorgen dat een optimaal resultaat bereikt wordt, is essentieel. Het levert een besparing op aan chemie en tijd, het zorgt voor meer veiligheid voor de gebruikers en bovendien meer licht in de omgeving door reflectie. De training richtte zich met name op vloerreiniging met alleen water. Deze groene manier van vloerreiniging past daarmee uitstekend binnen organisaties met een MVO beleid.

Bij het theoretisch gedeelte werd kennis gemaakt met de Wecoline pads by Americo en HTC Twisterpads. Daarna volgde een interactief praktijkgedeelte om het werken met de Wecoline- en Twisterpads goed te ervaren.

Voor elk vloerprobleem een passende oplossing!
Tijdens de training kwam het dagelijks onderhoud van allerlei soorten vloeren aan bod. Daarnaast werd ook aandacht besteed aan vloeren die periodiek onderhoud nodig hebben, zoals marmoleum, PVC, rubber, epoxy, beton, steen, natuursteen.

De training gemist, maar ook geïnteresseerd om een volgende keer meer te doen. Laat het ons weten via het aanmeldformulier.

Weska-Vloertaining-C
Weska-Vloertaining-B
Weska-Vloertaining-A
Posted in: